10
Fotogalerie

Herci řádili v aquaparku, Tereza Kostková předvedla perfektní postavu v plavkách

Děti slavných herců a režiséra seriálu Cesty domů si přišly užít sobotní odpoledne do aquaparku. Největší atrakcí pro ně byly klouzačky, tobogány i vlnobití, ale také pořádná porce zmrzliny.

Sotva se režisér Jiří Adamec vrátil ve čtvrtek z dovolené v Karibiku, šel se svým synem Daníkem (6) v sobotu opět k vodě, tentokrát do čestlického aquaparku.

Tady si spolu s Terezou Kostkovou a dalšími herci seriálu Cesty domů dopřáli pod vedením odborníka na saunování, generálního ředitele Radka Steinhaizla, saunový medový ceremoniál. „ Ten spočívá v tom, že návštěvníkům rozdám hrstku medu na potření těla. Med dezinfikuje, čistí a zvláčňuje pokožku. Během 8-10 minutového pobytu je ovívám ručníkem, který rozptýlí v sauně vonnou esenci, a teplo tak působí daleko rychleji než při klasickém saunování,“ vysvětluje.

Zatímco dospělí si pochvalovali pobyt v sauně, děti se nejvíce těšily na vodní radovánky. Daník Adamec si to namířil ze sauny přímo k tobogánům a bazénu s vlnobitím. Spolu s malým Toníkem (5), synem Terezy Kostkové, pak řádili v bazénu s pirátskou lodí.

Jiří Adamec tpělivě čekal pod skluzavkou a usmíval se. „Jsem rád, že můžu s Daníkem strávit celý den, ať už jsme spolu kdekoliv. Myslím si, že je pro něj důležité, aby měl hezké zážitky, které nás oba spojují. Manželku Janu jsme ale museli s dcerou Jasmínou nechat doma, protože malá je silně nachlazená,“ zalitoval Adamec.

Tereza Kostková sháněla po příchodu do aquaparku pro malého syna Toníka rukávky do vody: „Mám strach ho pustit bez nich, i když mu plavání už docela jde. S křidélky budu mít větší jistotu,“ dodala starostlivě. Na chvíli si dopřála relaxační masáž a potom oba utíkali pryč, protože herečku čekaly večer ještě další pracovní povinnosti. „Jsem ráda, že jsem si mohla na chvilku odpočinout, zrelaxovat se a pobýt s Toníkem. Bylo to milé odpoledne,“ pochvalovala si herečka, která ukázala svoji skvělou postavu v plavkách.

Pavel Soukup, který hraje v seriálu Cesty domů policistu, dorazil se svými dcerami i manželkou. Společně si pak vychutnávaly chvilky, kdy mohli být jako rodina spolu. „Mně se tu líbí, ale hlavně jsou nadšené dcery, už se nemohly dočkat,“ prozradil Soukup.

Tereza svého syna ve vodě starostlivě hlídala

Pavel Soukup s rodinou

Vendulka Křížová s dětmi

Lucie Černíková


STAŇTE SE FANOUŠKEM DAMA.CZ NA FACEBOOKU

ČTĚTE TAKÉ: MAMINKA.CZ - Web pro těhotné a maminky!

Doporučujeme

Články odjinud