Bianca Van Varenberg Zdroj: Profimedia.cz

Bianca Van Varenberg Zdroj: Profimedia.cz

Bianca Van Varenberg Zdroj: Profimedia.cz
Mick Jagger Zdroj: Profimedia.cz
Georgia May Jagger Zdroj: Profimedia.cz
Georgia May Jagger Zdroj: Profimedia.cz
30
Fotogalerie

Hollywoodské krásky, které naštěstí nezdědily podobu svých otců. Poznáte, čí jsou dcery?

Tyhle krásky se díky bohu alespoň, co se vizáže týká, nepotatily. Dcery slavných otců zdědily krásku spíše po svých maminkách a talent pohybovat se v šoubyznysu po svých slavných, podnikavých otcích.

Klepněte pro větší obrázekKlepněte pro větší obrázekKlepněte pro větší obrázek

Donald Trump a Ivanka Trump

Ivanka Trump je dcerou milionáře Donalda Trumpa a Ivany Trump. Po otci získala houževnatost a schopnost odrazit se ode dna, po české matce Ivaně mimořádnou krásu.

Jean-Claude Van Damme a Bianca Van Varenberg

Bianca Van Varenberg, dcera Jeana-Clauda Van Damma, zdědila po otci nejen herecké, ale i sportovní nadání. Věnuje se bojovým sportům, baletu, krasobruslení i rychloburslení. Jako rychlobruslařka se nominovala na i na olympiádu, kvůli úrazu se však musela své účasti vzdát. Nyní se snaží prorazit jako herečka.

Mick Jagger a Georgia May Jagger

Georgia May Jagger, dcera zpěváka legendární skupiny Rolling Stones a jeho první ženy manekýnky Jerry Hall, se "pomamila". V roce 2009 se stala modelkou roku a o rok později jí spadla do náruče smlouva s módním velikánem Versace. Majitelka Donatela si ji jen pochvaluje: "Je inteligentní a krásná, plná energie!" Asi proto vystřídala předcházející tvář reklamních kampaní firmy Gisele Bündchen.

Quincy Jones a Rashida Jones

Rashida Jones je dcerou Quincy Jonese, legendárního amerického skladatele, hudebníka a producenta. Na poli šoubyznysu se pohybuje jako ryba ve vodě. Je herečkou, zpěvačkou, producentkou a úspěšnou tvůrkyní komiksů. Na co sáhne, to se jí vede. Je velmi chytrá, vystudovala náboženství a filosofii a promovala v roce 1997.

Clint Eastwood a Francesca Eastwood

Francesca Fisher-Eastwood je jedním ze sedmi dětí Clinta Eastwooda. Živí se jako modelka, herečka, producentka. Spíše než hereckým uměním je však proslulá nezřízeným životem a skandály. Provdala se ve dvaceti letech, její manželství trvalo jen rekordních devět dní. Se svatbou prý souhlasila, protože byla opilá.

Steven Tyler a Liv Tyler

Bouřlivák z rockové skupiny Aerosmith přivádí do varu fanoušky na celém světě. Jeho dcera Liv Tyler si však razí cestu jiným směrem. Nejprve si vyzkoušela roli manekýnky, ale pak se rozhodla pro herectví. Svůdná Liv vystupovala v několika filmech, k nejznámějším patří Armageddon a Pán prstenů.

PHIL COLLINS a Lilly Collins

V případě dcery zpěváka Phila Collinse slavné skupiny Genesis se zakutálelo jablko od stromu asi nejdál. Pravdou je, že pohledná Lilly s herectvím zpočátku jen koketovala - jak dítě si zahrála v seriálu Rostoucí bolesti, v roce 2008 se zúčastnila dětského programu Vyberte si svého prezidenta, který byl odvysílán v rámci prezidentské kampaně Baracka Obamy, a v roce 2009 si zahrála ve filmu Zrození šampiona. Od letošního ledna běží v našich kinech film S láskou Rosie, kde Lilly Collins dostala hlavní roli.

Peaches Geldof je dcerou Boba Geldofa

Anglická televizní moderátorka, modelka a novinářka Peaches Geldof, byla dcerou zpěváka Boba Geldofa a jeho manželky, televizní moderátorky. Bohužel zemřela dříve, než se její hvězda stihla rozzářit naplno. Měla problémy s drogami a v 25 letech zemřela na předávkování.

Dáma.cz je na facebooku. Přidejte se k nám!

Doporučujeme

Články odjinud