Iveta Bartošová skončila v akutním stavu v Bohnicích. Vyléčí se tentokrát? | Zdroj: Profimedia.cz

Zdroj: Profimedia.cz

Iveta Bartošová skončila v akutním stavu v Bohnicích. Vyléčí se tentokrát?

Není snad nikdo v této zemi, kdo by nevěděl, že zpěvačka Iveta Bartošová má dlouhodobé problémy s alkoholem. Zpěvačka, která na vrcholu své slávy vyhrála tři Zlaté slavíky, je úplně na dně. A všem je jasné, že jedinou a poslední nadějí je odborná pomoc v léčebně. A právě tam byla Iveta dnes konečně přijata. A to v dosti hrozném stavu...

Do Psychiatrické léčebny v Praze-Bohnicích byla převezena z Thomayerovy nemocnice, kde před několika dny absolvovala operaci prasklého vředu a slepého střeva. Ten ji ohrožoval na životě.

Iveta dlouho léčení odmítala s tím, že nemá s démonem jménem alkohol žádný problém. Nakonec ji tam nejspíš odvezli i proti její vůli.

„Přijali ji v hrozném stavu. Doslova akutním,“ prozradil Super.cz zdroj z řad pacientů. Informaci potvrdil i samotný Josef Rychtář. „Ano, mohu potvrdit, že Iveta nastoupila na léčení do Bohnic, ale víc se k tomu nebudu vyjadřovat.“

Klepněte pro větší obrázek

Ivetiny problémy s alkoholem vyvrcholily během července, kdy se do její záchrany zapojili "tři rytíři." Nejdříve toho skvěle využil její fanoušek Zdeněk Macura a v zuboženém stavu ji odvezl do Itálie. Poté skončila v domě svého expartnera Domenica Martucciho, kde měla být vězněna. Martucci prý chtěl Bartošové zaplatit soukromou kliniku v Itálii. Nakonec k tomu ale nedošlo. Z "italského věznění" ji totiž vysvobodil současný partner Josef Rychtář.

Klepněte pro větší obrázek

Bohužel nikdo nemůže zaručit, že zpevačce odborná pomoc a odvykací kúra pomůže. Kdykoli má totiž možnost na revers léčebnu opustit, udělá to. A tak nezbývá než doufat, že Iveta si konečně uvědomí, že má opravdu velký problém a že v tomhle hrozivém stavu to bez léčby dlouho nevydrží.

Doporučujeme

Články odjinud