Iveta Vítová vymění moře za kolečkové brusle

Iveta Vítová vymění moře za kolečkové brusle

Česká Miss 2009 a modelka Iveta Vítová (28), dříve Lutovská, se nedávno vrátila ze svatební cesty. Stihla ji s manželem, podnikatelem Jaroslavem Vítem, sice opožděně, ale o to prý intenzivněji.

"Pracovní povinnosti nás donutily, abychom na líbánky vyrazili až šest měsíců po svatbě, ale byla to určitě dobrá volba.

Nádherné počasí, skvělé koupání, jedním slovem paráda. Navíc jsem pronikla i do tajů rybolovu a manželovi jsem chytila večeři. Takovou střední rybu, ani nevím, co to bylo. Když mu ji upravili v restauraci, pochválil mne, že jsem mu ulovila velice chutnou krmi," svěřila se Iveta s úsměvem.

Modelku Korzo zastihlo v golfovém centru, kde si nejprve vyzkoušela roli masérky v nově otevřeném thajském salonu a pak si pochutnala i na thajských pochoutkách.

"Masírování je dřina. Asi bych se jím živit nemohla, ale jako zákaznice bych tu mohla být dost často. Nechat se trošku zvalchovat zdejšími expertkami je paráda a člověk se hned po pár desítkách minut na stole cítí skvěle," vysvětlila Lutovská, která už je opět v pracovním zápřahu.

Volného času prý zatím moc nemá, ale až se zlepší počasí, spřádá už plány. "Strašně ráda jezdím na kolečkových bruslích. Zatím jsem letos neměla možnost, ale vypadá to, že už konečně bude tepleji. Tak se třesu na to, až se zase projedu," dodala krásná Jihočeška.

Foto:Profimedia.cz

ČTĚTE TAKÉ:
Žilková se raduje, Agáta prý má po ní hudební talent

ČTĚTE TAKÉ:
Dana Batulková: Vždycky je šance začít znovu!

Doporučujeme

Články odjinud