Jaká je pravá Reese? | Zdroj: Profimedia.cz

Zdroj: Profimedia.cz

Jaká je pravá Reese?

Reese Witherspoon si získala rolí sympatické právničky ve filmech o Pravé blondýnce velkou popularitu. V soukromí se nedávno objevila v novém účesu.

Krátce po svých 37. narozeninách se herečka ukázala v Nashville na společném obědě s manželem a nejmladším synem Tennesseem v nezvyklé barvě vlasů. Kaštanový odstín Reese už vyzkoušela, a dokonce jí přinesl velké štěstí. Oscara, kterého si v roce 2006 odnesla za hlavní ženskou roli ve filmu Walk the line.

Tentokrát jí ale změna image žádné ovace nepřinesla, spíš naopak. V dubnu totiž byla společně s manželem Jimem Tothem zatčena. Policisté z Atlanty zastavili auto, které chaoticky přejíždělo z jednoho pruhu do druhého. Ukázalo se, že ho řídí manžel hollywoodské hvězdy, jemuž policisté na místě naměřili 1,39 promile alkoholu v krvi.

V tu chvíli začala hnědovlasá Reese na strážce zákona pokřikovat: „Víte, kdo já jsem?“ Možná ji v novém účesu policisté skutečně nemohli poznat… Načež byli oba výtržníci odvezeni do cely předběžného zadržení. „Vypila jsem toho prostě moc. Teď se stydím za to, co jsem řekla,“ kála se po vystřízlivění herečka. A tak u experimentu s hnědými vlasy Reese dlouho nevydržela. Podle posledních fotografií je herečka už zase zpět u svých blond loken. A na ostudu, kterou si utržila v nové image, se snaží zapomenout.

Doporučujeme

Články odjinud