James Bond přiznává: Manželky mě mlátily!

James Bond přiznává: Manželky mě mlátily!

Sir Roger Moore (84), jeden z nejslavnějších představitelů Jamese Bonda, se na stará kolena přiznal, že od dvou manželek zažil domácí násilí.

Slavný herec v televizním interview přiznal, že jeho první žena, Doorn Van Steynová, kterou si vzal v roce 1946 jako devatenáctiletý mladíček, ho během jejich manželství opakovaně trýznila.

Při hádkách se běžně stávalo, že ho uhodila a škrábala. Dokonce prý po něm hodila šálek na čaj. Herec si ovšem poučení nevzal a podobné scény ho podle jeho slov provázely i druhým manželstvím.

Představitel nesmrtelného agenta 007 se oženil hned po rozvodu s první ženou a neploepšil si. Jeho druhá žena Dorothy Squiresová měla prý násilnickou povahu, protože ho fyzicky napadla poté, když zjistila, že jí byl nevěrný. Jindy ho prý dokonce přetáhla přes hlavou kytarou.

Roger Moore a jeho druhá žena Dorothy Squiresová

Při jaké to bylo příležitosti tentokrát, herec neuvedl, ale dá se předpokládat, že od prvního se příliš nelišil. Je tedy otázka, zda nešlo o špatný výběr partnerek, ale naopak - a hned ve dvou případech - o špatný výběr partnera.

Foto: Profimedia.cz

ČTĚTE TAKÉ:
Češi a sex - Kolik vystřídáme za život sexuálních partnerů a jak moc jsme nevěrní?

ČTĚTE TAKÉ:
Jovanka: Pepa je táta, jak má být. Malého přebaluje, chová a zpívá mu

Doporučujeme

Články odjinud