Jana Doleželová sekla s modelingem, teď bude tančit a léčit

Jana Doleželová sekla s modelingem, teď bude tančit a léčit

O tom, že nejde zvládat několik profesí najednou, se na vlastní kůži přesvědčila Miss ČR roku 2004 a doktorka farmacie Jana Doleželová (27). Modeling už téměř opustila a její novou láskou se teď staly tanec a vlastní lékárna

Kariéra modelky Jany Doleželové se po vítězství v Miss ČR dobře rozjela. Měla několik přehlídek a focení týdně a do toho ještě stihla dostudovat školu.

Nyní je z ní doktorka farmacie, otevřela si svou vlastní lékárnu, udělala si kosmetický kurz, začala moderovat a vyzkoušela si herectví. Její největší láska ale přišla teprve po skončení soutěže StarDance, když hvězdy tančí. Jelikož se ale všechno stíhat nedá, Jana si musela vybrat. Zvolila tanec. "Modeling už v podstatě skoro vůbec nedělám, přehlídku jsem nevzala už dobré dva měsíce a focení občas beru, protože je to zajímavější práce. Co se týče herectví, tak to je většinou jedna příležitost do roka, i když je pravda, že už se to docela načítá," svěřila se Korzu Jana, která se teď především věnuje lékárně a tancování. S tanečním partnerem Michalem Necpálem mají velkou spoustu nabídek.

"Například před čtrnácti dny v sobotu jsme měli předtančení v rámci plesu v Národním domě na Vinohradech. Na Valentýna jsme absolvovali něco podobného a teď nás čeká ještě ples města Kyjova," prozradila modelka svůj nabitý program. Z tance je nadšená a jen tak opustit ho nehodlá.

"Mě to velmi baví. Tancování teď nahradilo moje původní fitko, protože částečně formuje postavu a zároveň jde o mnohem příjemnější pohyb. Vždycky si u něj i odpočinu," tvrdí Doleželová, která se teď objevuje také v kinech v nové pohádce Peklo s princeznou, kde si zahrála čertici.

Doporučujeme

Články odjinud