Jana Paulová: "Nemám na těle jedinou plastiku, nepotřebuji to!"

Jana Paulová: "Nemám na těle jedinou plastiku, nepotřebuji to!"

Herečka Jana Paulová (54) stále jen kvete. Obličej má bez vrásek, postavu jako zamlada. Ale plastického chirurga zatím nepotřebovala.

"Nic se svou postavou nedělám. Rozhodně jsem si nic na sobě nenechala ušít. Prostě na sobě nešiji. Pořád je to všechno jen příroda," svěřila se Korzu.

"Jen zjišťuji, že mi narůstají dioptrie, proto jsem uvažovala, že bych si nechala oči upravit laserem. Ale dost možná, že se na to vykašlu, brýle mám ráda. Připadám si za nimi takový ukrytá. Už jsem si na ně prostě zvykla."

Jana Paulová je také známá jako cestovatelka. Každou zimu si vyjíždí do exotických zemí.

"Letos jsem byla v zimě na Havaji a pak v Indii. A o prázdninách jsem si vyjela do Alp. Utíkala jsem před špatným počasím od Rakouských do Francouzských Alp. Dělala jsem horské túry a také jezdila na kole," vzpomínala.

Teď se připravuje na nadcházející divadelní sezónu. Premiérou nového představení nazvaného Zamilovat se… oslaví společně s Pavlem Zedníčkem 1. listopadu desáté výročí otevření Divadla Kalich.

"Jde o volnou adaptaci anglické jednoaktovky, která byla i zfilmována s Meryl Streepovou a Robertem De Nirem v hlavní roli. Je to opravdu povedený kus," libuje si herečka, která v Kalichu několik let exceluje s Pavlem Zedníčkem ve hře Bez předsudků.

"Zamilovat se… je příběh o dvou hodně dospělých lidech, kteří žijí v dobrých manželstvích a nakonec se ještě nově zamilují. Je to hra o naději na lásku pro lidi v jakémkoliv věku. I když už to nečekají a ani o to vůbec neusilují," odkrývá Paulová děj hry.

Doporučujeme

Články odjinud