Jane Seymour (63): Třikrát týdně procvičuji každý sval v těle | Zdroj: Profimedia.cz

Zdroj: Profimedia.cz

Jane Seymour (63): Třikrát týdně procvičuji každý sval v těle

Herečka Jane Seymour vypadá i v třiašedesáti oslnivě a mladistvě. Hvězda seriálu Doktorka Quinnová věří, že krása musí vycházet především zevnitř. Pojišťuje si to tím, že do svého nitra vkládá jen bio ovoce a zeleninu, stravuje se zdravě, dopřává si kousek hořké čokolády a deci červeného vína každý den. A především třikrát týdně cvičí. Aby protáhla každičký sval ve svém těle.

„Všechno dělám s mírou. Cvičím aspoň třikrát týdně, věnuju se kombinaci lehkého posilování, Pilates a gyrotoniky. Takže si vždy protáhnu každou část těla,“ svěřila Jane v rozhovoru pro Fox News, když odhalovala svá tajemství pro krásu a zdraví.

„Jím bio ovoce a zeleninu, máme vlastní slepice a vajíčka, vařím si sama, mám ráda zdravou kuchyni, ale nejsem tím posedlá. Nemusím moc zákusky, ale na konci dne si vždy dám kousek hořké čokolády. A miluju víno, ale nepiju ho moc,“ dodala bývalá bond girl.

Jane má ráda alternativní medicínu, ale neodmítá ani tu západní. Snaží se kombinovat obojí rozumně. A hlavně myslí pozitivně, neboť věří, že právě psychika ovlivňuje krásu těla nejmocněji.

„Opravdu silně věřím, že krása vychází zevnitř. A myslím, že mě máma něco dobře naučila, když říkala, drahoušku, vždy jsou tu lidé, kteří se mají hůř než ty. A pokud jim něco daruješ a pomůžeš lidem, pomůže to tobě samotné. To je moje hlavní mantra,“ dodala Jane.

Klepněte pro větší obrázekKlepněte pro větší obrázekKlepněte pro větší obrázek

Doporučujeme

Články odjinud