Jessica Simpson prodala snímky novorozené dcery za 800 000 dolarů

Jessica Simpson prodala snímky novorozené dcery za 800 000 dolarů

Herečka a zpěvačka Jessica Simpson(31) prodala první fotografie novorozené dcery Maxwell Drew listu People za 800 000 dolarů (cca 15,6 milionu Kč). Simpsonová a její snoubenec Eric Johnson, jejichž dcera se narodila 1. května, se prý s listem People již dohodli.

Tento časopis je známý tím, že platí celebritám ohromné sumy za exkluzivní právo na první oficiální focení. V únoru 2008 podle serveru FemaleFirst redakce zaplatila šest milionů (cca 117 milionů Kč) za snímky Maxe a Emme, dvojčat Jennifer Lopezové a Marka Anthonyho.

A jen o pár měsíců později se listu dokonce podařilo získat možnost jako první zveřejnit fotografie Knoxe a Vivienne, dvojčat Angeliny Jolieové a Brada Pitta. Za ty zaplatili 11 milionů dolarů (cca 215 milionů Kč).

Jessica, jejíž těhotenství média bedlivě sledovala, je příchodem dcery nadšená. Na svůj Twitter napsala: "Jsem tak nadšená malou Maxwell. Pokaždé, když se na ni podívám, chce se mi plakat. Mateřství je rozhodně to nejlepší, co mne doposud potkalo."

A pokud by se snad někomu zdálo, že jména "Maxwell" a "Drew", což je zkrácená forma jména Andrew, jsou spíše chlapecká, pak je tento dojem zcela správný. Rozhodně nejde o jména, která se holčičkám dávají běžně.

ČTĚTE TAKÉ:
Jiří Suchý (80): Nepiju, nekouřím, nesportuji

ČTĚTE TAKÉ:
Lucie Křížková porodila budoucího mořeplavce

Doporučujeme

Články odjinud