Jiří Stránský není můj dědeček, škoda, posteskla si Aňa Geislerová

Jiří Stránský není můj dědeček, škoda, posteskla si Aňa Geislerová

Docela si notovali, byli samý úsměv a měli si toho hodně co říci. Kdo? Herečka Aňa Geislerová (36) a uznávaný spisovatel a autor seriálu Zdivočelá země Jiří Stránský (80).

Nikdo si neodvážil je z diskuse vyrušit. Ale pak přišli všudypřítomní fotografové a bylo po klídku a pohodě.

Když na ně zaměřili objektivy svých aparátů, Jiří Stránský začal žebronit: "Řekněte, že jsem váš dědeček, Aňo. A když ne vlastní, tak alespoň nevlastní. Mít takovou vnučku by se mi líbilo."

Aně Geislerové by to zřejmě také nebylo úplně proti mysli. "Není ani můj vlastní ani jiný. Žádný příbuzenský vztah neexistuje. Možná bohužel. Pana Stránského si totiž moc vážím," nechala se slyšet herečka, která přišla jako kmotra na křest prvního dílu knihy dramaturga a publicisty Jaroslava Sedláčka Rozmarná léta českého filmu. Ta pojednává o všem kolem tuzemské filmové tvorby let 1989 - 1998.

"S velkou chutí si tu knížku přečtu. Pro mne je to historie, byla jsem ještě holka, ale všechno, co se točí kolem filmu, mne zajímá. Člověk se může stále ještě něco přiučit a samozřejmě i něco nového dozvědět," řekla Geislerová Korzu. A dozví se ještě víc. Druhý díl, který autor vypustí do světa koncem roku, bude zachycovat období let 1999 až 2008.

Foto:Profimedia.cz

ČTĚTE TAKÉ:
Sex ve třech, ano, ale kdo bude třetí?

ČTĚTE TAKÉ:
Princ Harry má novou lásku, podívejte se

Doporučujeme

Články odjinud