Jirka Mádl se vrhl na podnikání, chce prodávat koloběžky

Jirka Mádl se vrhl na podnikání, chce prodávat koloběžky

Jiří Mádl (25), hvězda filmů Snowborďáci a Rafťáci a nyní i snímků Čtyři slunce a Probudím se včera, se rozhodl, že začne podnikat. "S kamarády jsme vymysleli v garáži elektrickou koloběžku.

Jiří Mádl s přítelkyní

Už nám přišel první prototyp z jedné továrny, je krásnej. Čekáme na licenci a budeme koloběžky prodávat," prozradil herec Korzu.

Navíc bude točit dva nové filmy a píše scénář ke své plánované prvotině. "Dělám teď moc věcí a ani nevím, kde mi hlava stojí. Nabral jsem si toho fakt dost. Ale koloběžku zbožňuji, proto ji chci prodávat. Stále na ní jezdím. Nepotřebuji ani tramvaj ani auto a všude jsem včas. Je to super," tvrdí Jirka Mádl, který se nedávno vrátil z Ameriky, kde studoval scenáristiku.

"K psaní scénáře mám pokoru. Považuji se pořád za studenta," tvrdí Jirka, který si zahrál studenta gymnázia ve scifi komedii režiséra Miloslava Šmídmajera Probudím se včera.

V reálném životě to má ale jinak. "Na to jsem příliš mladej, abych se vracel do minulosti jako hrdina filmu. A probudit se zítra, to už vůbec nechci vědět, co mě čeká. Myslím, že to nejhorší," tvrdí jako vyhlášený pesimista.

ČTĚTE TAKÉ:
Vlaďka Erbová svádí souboj o post nejkrásnější nevěsty

ČTĚTE TAKÉ:
Těhulky Stanková a Issová rozšířily babyboom. Budou asi svobodnými matkami

Doporučujeme

Články odjinud