Svatba  prvním manželem Maxwellem Reedem Zdroj: Profimedia.cz

Svatba prvním manželem Maxwellem Reedem Zdroj: Profimedia.cz

Na manželství vzpomíná s velkou hořkostí... Zdroj: Profimedia.cz
 Zdroj: Profimedia.cz
Se současným manželem Percym Gibsonem Zdroj: Profimedia.cz
 Zdroj: Profimedia.cz
5
Fotogalerie

Joan Collins: První manžel mě chtěl prodat arabskému šejkovi

Britská herečka Joan Collins na prvního manžela Maxwella Reeda vzpomíná s velkou hořkostí. Osmdesátiletá hvězda seriálu Dynastie se totiž kvůli němu málem stala prostitutkou arabského šejka. Když muslimský milionář nabídl Reedovi dvacet tisíc dolarů – v té době to bylo slušné jmění – neváhal a manželku mu chtěl jako prostitutku na jednu noc prodat.

Joan přiznává, že její první manželství bylo příšerné, ve své knize pamětí Passion for Life (Vášeň pro život). Do Hollywoodu utekla právě proto, že se dozvěděla, že ji chce Reed prodat arabskému šejkovi. Ona by s ním strávila noc, Reed pak zinkasoval dvacet tisíc dolarů, což před šedesáti roky byl poměrně značný obnos.

Reed byl přitom mužem, jenž připravil osmnáctiletou Joan o panenství. „Ta soulož byla odporná a ponižující,“ vzpomíná v knize Collinsová na manžela, jenž byl dvakrát starší než ona. Do postele ji prý dostal poté, co ji opil rumem a zdrogoval kokainem. „Strhal se mě oblečení, zatímco jsem byla v bezvědomí, bylo mi poté brutálně zle,“ vzpomíná na první sex s Reedem. Spala s ním i nadále. Ovšem nikdy se lepší erotiky nedočkala. „Sex s ním byl odporný. Skřípala jsem u toho zuby… a sledovala televizi,“ dodává Joan.

Klepněte pro větší obrázekKlepněte pro větší obrázekKlepněte pro větší obrázek

Joan se s prvním manželem rozvedla po pěti letech. Vdávala se pak ještě čtyřikrát. S posledním mužem Percym Gibsonem žije v manželství od roku 2002.

Doporučujeme

Články odjinud