Jovanka Vojtková: O pohlaví našeho potomka máme stoprocentní jistotu

Jovanka Vojtková: O pohlaví našeho potomka máme stoprocentní jistotu

Ve druhé polovině srpna porodí Jovanka Vojtková (33) své první dítě. Jak se svěřila, spolu s manželem, rockerem Pepou Vojtkem (46), se na přírůstek moc těší.

Pohlaví budoucího potomka ale odmítají prozradit. "Samozřejmě jsme si to nechali zjistit a máme o svém potomkovi stoprocentní jistotu. Ale nezlobte se, neřekneme nikomu, zda to bude kluk, nebo holčička. Snad jen to, že to určitě bude jedináček. Chceme, aby narození děťátka bylo pro naše nejbližší krásným překvapením," řekla nastávající maminka Korzu.

Jak prozradila, do dnešního dne přibrala jedenáct kilo, což prý není nic nenormálního. Cítí se skvěle a nemůže se mrňouska dočkat. "Už máme všechno nakoupené, výbavičku, kočárek, vaničku i postýlku, takže by se dítě mohlo narodit třeba hned," usmála se šťastná Jovanka.

Když se Korzo zajímalo, do jaké barvy naladila nezbytné propriety pro nového člena rodiny, okamžitě zbystřila. "Ale no tak, mě nenachytáte. Jedno však řeknu, budou veselé a zářivé a určitě se malinkému, nebo malinké budou líbit."

Až do porodu má Jovanka Vojtková naplánovánu péči o domácnost, zahradu a svůj kosmetický salón.

A aby se necítila sama, když manžel Pepa hraje a zpívá v divadle nebo na koncertech, pořídila si ke svým dvěma odrostlejším psům ještě třetího. Je to štěně francouzského buldočka, kterému familiárně říká Eda.

Foto: Profimedia.cz

ČTĚTE TAKÉ:
Horoskop na červen 2012

ČTĚTE TAKÉ:
Další potomek brazilské bohyně?

Doporučujeme

Články odjinud