Jsem vášnivá hráčka rulety, přiznává Nikol Štíbrová

Jsem vášnivá hráčka rulety, přiznává Nikol Štíbrová

Herečka Nikol Štíbrová (23) klame tělem. Přestože ji spousta lidí zná jako malou, blonďatou Karolínu ze seriálu Pojišťovna štěstí, v osobním životě už je to dospělá žena, která si občas zajde zahrát s kamarády i ruletu.

"Je to velký adrenalin," prozrazuje herečka Korzu, co ji na hazardu nejvíc baví. "Celé je to o štěstí. Stačí, když znáte čísla, červenou a černou barvu a můžete hrát. Samozřejmě musíte počítat s tím, že kasino chce vyhrát peníze zpátky. Takže bych se nedivila, kdyby to bylo ovlivněno nějakým magnetem," říká Nikol.

A jak vysoko hraje? "Jednou jsem v ruletě vyhrála 11 tisíc. Prohrála jsem maximálně tak čtyři tisíce, určitě ne více," tvrdí přesvědčivě.

Nikol sice nepatří mezi velké pravidelné hráče; s kamarády roztáčí ruletu prý jen párkrát ročně. I proto, že bojí, aby nepropadla gamblerství. "Přiznám se, že nebýt mé silné vůle, také bych tomu propadla. Je to velmi snadné. Hodně rychle vás to vtáhne. Proto je někdy lepší toho hned na začátku nechat," uzavírá rodačka z Rakovníka.

Doporučujeme

Články odjinud