Jude Law: Musel jsem přibrat, mám ulízaný účes a jizvu na tváři

Jude Law: Musel jsem přibrat, mám ulízaný účes a jizvu na tváři

Jude Law sice získal v roce 2004 titul nejvíce sexy muže světa, ale kvůli natáčení je schopen i zošklivět.

Přibrat čtrnáct kilogramů není pro Judea Lawa problém. Zpustlý zjev byl podmínkou režiséra vtipné britské gangsterky Dom Hemingway, v níž Jude exceluje jako hlavní hrdina - kriminálník.

„Musel jsem přibrat, mám ulízaný účes a namaskovaný obličej s jizvou na tváři… Právě to jsou role, které chci hrát. Jsou pro mě nejen jiné, ale zároveň jsou ohromnou úlevou, a snad mají i blíž ke kumštu,“ svěřil se tisku Jude. Milovník žen je na změny vzhledu zvyklý. Kvůli roli doktora Watsona ve filmu Sherlock Holmes si nechal narůst mroží knír a coby ruského aristokrata Karenina zase zdobily jeho tvář pořádné licousy.

Klepněte pro větší obrázek

Koncem tohoto roku oslaví londýnský rodák 41. narozeniny. Na svém kontě má dvě nominace na Oscara, ale také řadu skandálů. Mezi nejpikantnější aféry patří ta s chůvou. Šest let byl Jude ženatý se starší herečkou Sadie Frost, s níž zplodil tři děti.

V roce 2003 idylka skončila pořádným trapasem. Herce totiž přistihly vlastní děti, když si s chůvou užíval. Jude Law si nemůže pomoct, svým vzhledem je předurčený k tomu, aby byl miláčkem žen. Milostný románek prožil s mnoha hollywoodskými hvězdami, se kterými se dal dohromady při natáčení. Mezi jeho slavné milenky patřily například Nicole Kidman, Natalie Portman nebo Cameron Diaz.

Doporučujeme

Články odjinud