Justin Bieber se nechal nosit po Velké čínské zdi na ramenou ochranky

Justin Bieber se nechal nosit po Velké čínské zdi na ramenou ochranky

Chce vystupovat jako macho drsňák, ale chová se jako dvanáctiletý výrostek. Když Justin Bieber neplive na sousedy a neposílá své gorily na silnější soky, tak se nechá nosit na ramenou jako batole. V pondělí 30. září se naskytla turistům na Velké čínské zdi nevšední podívaná. Kanadský zpěvák požádal své bodyguardy, aby ho nosily „na koníčku“. Vyskočil jim na ramena a svalnatí ochránci ho nosili jako malé dítě.

Bieber přilétl do Číny propagovat svou hudbu. A v pondělí využil možnosti vidět jeden z divů světa. Procházka po Velké čínské zdi ho však brzy unavila a Justin se rozhodl, že využije své bodyguardy jako dopravní prostředek. Nechal se nosit na jejich ramenou.

Klepněte pro větší obrázek

Turisté si zpěváka sedícího na ochrance fotili a snímky vyvěsili na Twitteru. „Pořád nemůžu vstřebat fakt, že Justin donutil své bodyguardy, aby ho nosili na vrcholu Velké čínské zdi. Je líný jako já,“ napsal pak jeden ze svědků. Jiný přidal: „Justine, člověče, ty jsi fakt požádal lidi, aby tě nosili? Někdo se tu chová jako malá diva, se mi zdá.“

Foto: Profimedia.cz

Doporučujeme

Články odjinud