Justin Timberlake a Jessica Biel se v létě vezmou

Justin Timberlake a Jessica Biel se v létě vezmou

Po pěti letech spletitého vztahu, během něhož se několikrát rozešli a znovu dali dohromady, se zpěvák Justin Timberlake a herečka Jessica Biel (oba 31) rozhodli, že je na čase uzavřít sňatek.

Teprve na konci loňského prosince Justin požádal Jessicu o ruku. Na dlouhé zásnuby však nevěří, takže svatba by se podle listu Us Weekly měla konat již v létě.

"Velký den se bude konat v létě, a to na pozemku soukromé rezidence," řekl jeden z jejich známých.

Nevěsta je prý rozhodnuta dát si ušít svatební model u Monique Lhullier, což je návrhářka u celebrit velmi populární. Šaty od ní si vzaly na svůj velký den nevěsty jako například Reese Witherspoon, Jessica Alba a Shannen Doherty.

Oba snoubenci jsou známí tím, že si bedlivě střeží soukromí. Proto nikoho příliš nepřekvapilo, že trvalo šest týdnů, než se Biel objevila na veřejnosti se snubním prstenem. "Premiéru" měl na večírku po show Saturday Night Live. Jeden ze svědků tvrdí:

"Nebyl nijak ohromný, ale vypadal starožitně, a je dost možné, že byl dělaný na zakázku."

Foto:Profimedia.cz

Justin se k žádosti o ruku rozhoupal během předvánoční dovolené v Jacksonu ve státě Wyoming, nedlouho poté, co se po tříměsíční odluce znovu s přítelkyní sešel. Jeden jeho známý o tom řekl:

"On ví, jak moc Jessica miluje snowboarding a hory, takže to bylo perfektní místo. Byl to základ budování dalšího vztahu. A jakmile se znovu dali dohromady, promluvili si o tom, jaký bude jejich další krok."

ČTĚTE TAKÉ:
Nejkrásnější svatby roku 2011

ČTĚTE TAKÉ:
Jak šel čas s Meryl Streep. Zůstala pořád krásná jako v mládí?

Doporučujeme

Články odjinud