Kanye West a Kim Kardashian týrají svou dceru přehlídkami

Kanye West a Kim Kardashian týrají svou dceru přehlídkami

Co dělá dvacetiměsíční dítě na módní přehlídce, chápou asi jen Kanye West a jeho manželka Kim Kardashian. Co ale dělá na přehlídce, když tam pokaždé hystericky řve, až se může udávit, těžko vysvětlit jinak než bezohledným chováním rodičů a jejich sobectvím.

Nicméně rapper a jeho manželka posledních pár dní dokazují, že jsou skutečně rodiči bezohlednými. Svou dceru North nutí chodit na přehlídky. Když tam pak řve jako pavián a ruší všechny, kdo se na módu přišli podívat, bezohledně se tomu smějí. Horší však je, že je nezajímá ani to, proč se dívenka vzteká a na přehlídce nechce být. Mají svá egoistická vysvětlení.

West a Kardashian nutili svou dceru jít na přehlídky Newyorského týdne módy ve čtvrtek a v sobotu. První musela absolvovat přece proto, že měl přehlídku přímo její otec. Druhou pak zřejmě proto, aby ocenila nové modely Alexandera Wanga.

„Možná se jen moc bála o svého tátu. Chtěla, aby lidé přestali být zlí na jejího tatínka. Protože ví, že její otec miluje svět a chce ho učinit jen o něco hezčím místem pro život,“ vysvětlil West, proč jeho dcera plakala. Vysvětlení však naznačuje jedinému, že psychicky není zcela v pořádku, a jestli chápe pláč dvacetiměsíčního batolete takto, pak možná ani není kompetentní vychovávat dítě.

Klepněte pro větší obrázekKlepněte pro větší obrázekKlepněte pro větší obrázek

Doporučujeme

Články odjinud