Kanye West si chce vzít Kim Kardashian

Kanye West si chce vzít Kim Kardashian

Rapper Kanye West (35) má za sebou už dvě nepodařená manželství, ale s novou přítelkyní Kim Kardashianovou (31) by prý chtěl mít děti. Je tedy ochoten zariskovat a zkusit i třetí sňatek.

Kim, hvězda amerických realitních show, má za sebou nesmírně nákladnou svatbu s basketbalistou Krisem Humphriesem (27). Jejich soužití ale skončilo po krátké době rozvodem.

Na instituci manželství ale Kim zřejmě nezanevřela. Jedna její známá řekla reportérům listu Us Weekly: "Kanye tvrdí, že se nemůže dočkat, až bude mít s Kim dítě. Říká, že těhotná bude vypadat nádherně. A opravdu vážně mluví o manželství. A nebojí se, že by jeho žádost o ruku nepřijala."

Kardashian ještě musí dokončit rozvod s Humphriesem, ale přiznává, že její vztah s hudebníkem je velmi vážný. "Jsou pro sebe jako stvoření. Nikdy jsem ji tak zamilovanou neviděla. A on jako by na Kim čekal. Je si zcela jistý, že ona je ta pravá," dodává zdroj.

K narozeninám, které měl rapper minulý pátek (8. června), mu Kim koupila drahé Lamborghini Aventador za 750 000 dolarů (cca 15,3 milionu Kč) a zaletěla za ním do Irska, kde hrál spolu s Jayem-Z.

Foto:Profimedia.cz

ČTĚTE TAKÉ:
Laďka Něrgešová: K hubnutí mě přemlouval Renč i můj gynekolog

ČTĚTE TAKÉ:
Endometrióza urychlila můj rozvod

Doporučujeme

Články odjinud