Karel Šíp: Přiznávám vše, co jsem spáchal, a bylo toho dost...

Karel Šíp: Přiznávám vše, co jsem spáchal, a bylo toho dost...

Karlu Šípovi (63) se teď daří. Vyšlo mu DVD s jeho televizními pořady Všechnopárty a také kniha Kohout v akci. Ta vzbudila zájem už svým titulem.

"Také mi telefonoval František Ringo Čech, proč zrovna Kohout v akci. Jestli je to autobiografie," říká autor úspěšných písňových hitů i televizních pořadů, který je známý i tahanicemi kolem rozvodu se svou první ženou, zpěvačkou Marcelou Holanovou.

"Tak musím teď pořád vysvětlovat, že knížka je výběrem mých scének, fejetonů, zápisků z deníčků za uplynulých dvacet let. Lidé si zkrátka mohou přečíst, co jsem všechno spáchal, a bylo toho dost," přiznává Šíp. "A pokud jde o ten titul knihy, tak ten je podle divácky nejúspěšnější scénky s Jiřinou Bohdalovou, která si pozve domů řemeslníka, ale přijde gigolo, Kohout, erotické služby s.r.o.," vysvětluje.

Karel Šíp dokázal také napsat spolu s muzikantem Zdeňkem Mertou operetu Ferdinand, o následníkovi rakousko-uherského trůnu, která se hrála v Plzni. Ale teď prozradil, že se dokonce pustil do muzikálu.

"Nyní začínám psát pro jedno pražské divadlo muzikál. A ještě mohu přiznat, že na něm budu spolupracovat s Petrem Jandou. Všechno ostatní je zatím tajemství," odmítá být konkrétnější.

Doporučujeme

Články odjinud