5
Fotogalerie

Karl Lagerfeld: Pippa Midleton by měla ukazovat zadek, ale ne obličej

78letý kreativní ředitel značky Chanel je známý kontroverzními výroky na adresu slavných krásek. Tentokrát si vzal na mušku Pippu Middleton.

Mladší sestra Kate Middleton, vévodkyně z Cambridge, vzbudila zaslouženou pozornost, když se objevila loni v dubnu na svatebním obřadu své sestry v roli první družičky. V bílých šatech vynikla její dokonale štíhlá postava i všechny křivky. Nejvíc pak ale její vypracované pozadí.

Šaty, ve kterých Pippa oslnila celý svět, se začaly dokonce vyrábět, a přes internet jsou k dostání za 24 000 Kč. Přestože se Pippa nařčení, že své sestře ukradla veškerou pozornost, bránila, tisk jí udělil titul nejvíce sexy ženy Anglie.

Pippa se s novou rolí vyrovnává statečně, ale s kritikou uznávaného módního tvůrce si rady neví. Karl Lagerfeld se totiž vyjádřil nelichotivě o Pippině obličeji. Jediné, na co se dá koukat, je podle něj její zadek. Obličej by prý Pippa raději moc ukazovat neměla.

Karl Lagerfeld o sobě tvrdí, že upřednostňuje romantické typy žen, ale co konkrétně mu vadí na Pippině souměrném obličeji, už nerozvedl. S rozdáváním kritických názorů si Karl Lagerfeld hlavu neláme. Nedávno rozvířil veřejnou diskusi jeho výrok na adresu popové hvězdy Adele, o které neváhal do novin prohlásit: „Je trochu moc tlustá, ale má nádhernou tvář a božský hlas.“

Foto: www.dailymail.co.uk

ČTĚTE TAKÉ:
Vypasené celebrity: Ztloustli jsme, no a co?!

ČTĚTE TAKÉ:
Slavné modelky devadesátek- Jak se změnily a co dnes dělají?

Doporučujeme

Články odjinud