Zdroj: Profimedia.cz

Zdroj: Profimedia.cz

 Zdroj: Profimedia.cz
 Zdroj: Profimedia.cz
 Zdroj: Profimedia.cz
 Zdroj: Profimedia.cz
11
Fotogalerie

Kate Middleton se držela za bříško. Je těhotná, tvrdí lidé v jejím okolí

Matka britského následníka trůnu prince George je zřejmě podruhé těhotná. Vévodkyně Catherine, která se narodila jako neurozená Kate Middleton, totiž přišla v úterý 11. února večer na společenskou akci s rukama na bříšku. V nádherné róbě v barvě noční modři zářila po dovolené v Karibiku na všechny strany. Lidé v jejím okolí však tvrdí, že takto se za podbřišek držela naposledy ve chvíli, kdy čekala prince George.

„Kate měla na sobě těhotenskou záři,“ tvrdí svědci z londýnské Národní galerie portrétů, kam vévodkyně s manželem princem Williamem dorazila v úterý večer. Měla na sobě krásné splývavé šaty z dílny Jenny Packhamové.

Královna Alžběta II. choti svého vnuka zapůjčila diamantový náhrdelník Nizam of Hyderabad, jehož hodnota je nevyčíslitelná.

Kate porodila prvorozeného syna George 22. července 2013. Na veřejnost přitom proniklo, že plánuje další dítě už na letošek. Aby měla povinnost plození co nejdříve za sebou.

Vévodkyně strávila několik dní v Karibiku se svou rodinou Middletonových. Na dovolenou vzala také syna George. Byla to vůbec první princova cesta – byť neoficiální – do zahraničí.

Klepněte pro větší obrázekKlepněte pro větší obrázekKlepněte pro větší obrázek

Doporučujeme

Články odjinud