Zdroj: Profimedia.cz

Zdroj: Profimedia.cz

 Zdroj: Profimedia.cz
 Zdroj: Profimedia.cz
 Zdroj: Profimedia.cz
 Zdroj: Profimedia.cz
9
Fotogalerie

Kate Winslet má svou hvězdu. Prozradila, proč syn dostal jméno Plamen!

Kate Winslet je 2 520. hvězdou na Chodníku slávy v Hollywoodu. Britská herečka odhalila dlaždici s pěticípým symbolem a svým jménem v pondělí 17. března. Doprovodil ji manžel Ned Rocknroll, jemuž přede všemi poděkovala za podporu a inspiraci. Kate pak v talk show Ellen DeGeneresové prozradila, proč se jmenuje její syn Blaze neboli Plamen.

„Bearovo druhé jméno je Blaze (Plamen), protože můj manžel a já jsme se poznali při požáru domu… Ten dům shořel a my jsme to přežili. Tak jsme chtěli něco souvisejícího s požárem a přišli jsme se jménem Blaze,“ vysvětlila Kate.

Hvězda filmu Titanic potkala Neda Rocknrolla během dovolené na soukromém luxusním ostrově Richarda Bransona v Karibiku v roce 2011. Tehdy ostrov Necker zachvátil požár – a také celý shořel – při hašení a evakuaci se Kate a Ned, synovec Richarda Bransona, poznali.

Klepněte pro větší obrázekKlepněte pro větší obrázekKlepněte pro větší obrázek

První jméno Bear (Medvěd) pak hereččin syn dostal podle jejího kamaráda z dětství, jehož měla moc ráda a který byl všem oporou. „Byl to skutečný medvěd, na jehož rameni jste se mohli vyplakat,“ dodala Kate Winslet.

Podívejte se na video, kde krásná a oblíbená herečka odhaluje svou hvězdu:

Doporučujeme

Články odjinud