Zdroj: Profimedia.cz

Zdroj: Profimedia.cz

 Zdroj: Profimedia.cz
 Zdroj: Profimedia.cz
 Zdroj: Profimedia.cz
 Zdroj: Profimedia.cz
9
Fotogalerie

Kate Winslet: Rozvody pomáhají formovat charakter mých dětí

Herečka Kate Winslet má tři potomky se třemi různými muži. Byla manželkou každého z nich, a přestože musela prodělat už dva rozchody a rozvody, devětatřicetiletá britská hvězda toho nelituje. Ani kvůli dětem. Právě kvůli nim. Protože těžká životní období pomáhají formovat jejich charakter.

Britská hvězda není zastánkyní soudobého trendu, v němž se děti udržují doslova ve vypolstrované kleci a nesmí se jich nic dotknout. Naopak. Ona je přísnou matkou a nechává na ně působit vlivy zvenčí. Aby si byly plně vědomy všech aspektů pozemského života, zvykly si na ně a vytříbily si tak charakter.

„Myslím, že je velmi důležité učit své děti do určité míry také strádat. Upřímně bych řekla, že bych ve svém životě nezměnila jedinou věc. Dokonce ani ty špatné věci. Nezáleží na tom, jaké sračky to byly, vše bylo důležité, protože tyto věci vás pomáhají formovat. A pokud se vám nelíbí, kým jste, no, pak jste opravdu v prdeli, ne?“ svěřila Kate v rozhovoru pro magazín Harper’s Bazaar.

Winsletové také není jedno, jak působí na veřejnost a zvláště na jiné ženy.

„Vezměme si třeba mateřství. Držela jsem aktivně dietu, abych zhubnula těhotenská kila? Ne, nedržela. Upřímně sakra ne. Takže nechci být jednou z těch, o kterých se bude říkat, ach, páni, ona je za dvanáct týdnů po porodu zase fit a štíhlá. Když něco takového čtu, říkám si, krucinál, to snad není možné!“ dodala Winsletová.

Držitelka Oscara za hlavní roli ve filmu Předčítač má čtrnáctiletou Miu s prvním manželem Jimem Threapletonem, jedenáctiletého Joa s druhým manželem Samem Mendesem a čtrnáctiměsíčního Beara (Méďu) se současným manželem Nedem Rocknrollem.

Klepněte pro větší obrázekKlepněte pro větší obrázekKlepněte pro větší obrázek

Doporučujeme

Články odjinud