Katie Holmes dodala sílu k rozchodu zpěvačka Victoria Beckham

Katie Holmes dodala sílu k rozchodu zpěvačka Victoria Beckham

Módní návrhářka a bývalá zpěvačka Victoria Beckham (38) prý byla pro Katie Holmes (33) inspirací a zdrojem síly při jejím rozchodu s Tomem Cruisem (50).

Prý to byl právě skvělý vztah fotbalisty Davida Bekchama a jeho ženy Victorie, který přinutil Katie uvědomit si, že její vztah s Cruisem není v pořádku.

A právě síla a nezdolnost bývalé zpěvačky Spice Girls inspiroval mladou herečku k tomu, že sebrala odvahu a s manželem se rozešla.

"Victoria pro ni byla zdrojem síly. Když byla u Davida a Victorie, viděla, jak by mělo fungovat normální manželství. Pomohlo jí to uvědomit si, že její vztah s Tomem není takový, jaký by měl být.

Hodně s Victorií mluvila. Posh se snažila nestavět se na jednu stranu, ale dala Katie na vědomí, že ať se už rozhodne jakkoliv, bude stát při ní," řekla přítelkyně herečky reportérům listu Now.

Když Holmes před dvěma týdny podala žádost o rozvod, všechny tím překvapila. Teď se již zdá, že hlavní rysy rozvodového urovnání byly vyjednány. Stále se ještě řeší otázka poručnictví Suri, šestileté dcery Toma a Katie. Očekává se však, že větší část času bude dívenka trávit u matky.

Foto: Profimedia.cz

ČTĚTE TAKÉ:
Ženy prý zažívají nejlepší sex v osmadvaceti, muži v pětatřiceti letech

ČTĚTE TAKÉ:
Miniseriál: Dovolená slavných- Kde stráví léto Roman Vojtek, Hanka Kynychová nebo Eva Decastelo?

Doporučujeme

Články odjinud