6
Fotogalerie

Keira Knightley šokuje: ze slušné dívky je sexy dračicí

Keira Knightley (26) je známá spíše rolemi v historických filmech, v nichž se objevuje v dlouhých sukních a v klobouku. Teď ale zapózovala v provokativních šatech, které více odhalily, než skryly. Podívejte se na fotografie.

Herečka se na jednom snímku objevuje ve svetru s ohromným výstřihem - a pak má na sobě už jen rtěnku a vysoké podpatky. Na další z fotografií zase ukazuje své dlouhé nohy v plavkách ve stylu 50. let. Pro březnové vydání časopisu GQ se dala nafotit v černé kůži.

Možná se vrací ke své zatím poslední filmové roli, kde ve filmu A Dangerous Method zahrála sexem posedlou pacientku Carla Junga. Z některých sexuálních scén prý měla takový strach, že film chtěla odmítnout.

Reportérovi listu Daily Mail se svěřila:

"Řekla jsem režiséru Cronenbergovi, že ho mám moc ráda a ten scénář se mi ohromně líbí, ale roli možná budu muset odmítnout. Ovšem jakmile mne ujistil, že nechce, aby to bylo prvoplánovitě sexy a já si začala zvykat na sadomasochistické praktiky, rozhodla jsem se, že do toho půjdu."

Keira také přiznala, že si v rámci přípravy na roli přečetla velkou část Jungova i Freudova díla: "Už předtím jsem nějak tak vágně tušila, že je to o sexu a svalování viny na rodiče. Ale jinak jsem o tom neměla ponětí. Abych porozuměla tomu, o čem se ve filmu mluví, musela jsem toho hodně nastudovat. Jen tak jsem mohla pochopit, z čeho Sabina vychází a čím vlastně trpí."

Cronenbergův film A Dangerous Method vypráví příběh lásky mezi švýcarským psychiatrem Carlem Jungem (jehož představuje Michael Fassbender) a jeho krásnou pacientkou Sabinou Spielreinovou (Keira Knightley).

ČTĚTE TAKÉ:
Valentýn a Kristýnka, pomůžete jí vybrat podprsenku 70B?

ČTĚTE TAKÉ:
Horoskop na únor 2012

Doporučujeme

Články odjinud