Kerestešová: Jsem herečka, ne modelka!

Kerestešová: Jsem herečka, ne modelka!

Slovenská herečka Andrea Kerestešová (28), tvář řady renomovaných kosmetických výrobků určených pro Českou republiku, byla ozdobou nedávné módní přehlídky. Jak se na mole cítila?

S grácií sobě vlastní předváděla mj. letní modely návrhářky Claudie Marčekové, i když, jak tvrdila, se v této roli necítila úplně ve své kůži.

"V žádném případě nejsem modelka, ani nemíním měnit profesi a stále zůstávám herečkou. Procházet se po mole a předvádět oblečení je mým koníčkem a baví mne to, ovšem film nebo televize jsou mou prioritní doménou a za nic bych herectví nevyměnila," svěřila se Korzu kráska s titulem Mgr., která je kvalifikovanou učitelkou.

Tato akce byla tedy spíše výjimkou. Zanedlouho herečka opět naskočí do seriálu ČT Vyprávěj a nadcházející měsíce ji čeká hromada práce. "Za půl roku totiž musíme natočit dalších devětatřicet dílů tohohle seriálu, takže na nic jiného nemám a ani nebudu mít pomyšlení," nechala se slyšet půvabná rodačka z východoslovenské obce Hlinné, jež tři dny předtím oslavila své osmadvacáté narozeniny.

Tu na přehlídkovém mole doplnily další krásky, třeba Česká Miss 2009 Iveta Lutovská-Vítová nebo Tereza Zimová.

ČTĚTE TAKÉ:
Elton John bude mít druhé dítě

ČTĚTE TAKÉ:
Letní kouzla z šátků

Doporučujeme

Články odjinud