Kerndlová: Vdavky, proč ne?

Kerndlová: Vdavky, proč ne?

Zpěvačka Tereza Kerndlová (25) žije už pořádně dlouhou dobu se svým přítelem René Mayerem (42). O svatbě však zatím veřejně nepadla řeč. Ale ani jeden z partnerů by prý nebyl zásadně proti.

"Na podzim spolu budeme už let devět, takže v příštím roce oslavíme deset let známosti. Zdali je to hodně, nebo málo, neřešíme, je nám spolu dobře a rozhodně vztah bude pokračovat i v budoucnu. A zda přijde sňatek? No, proč ne, třeba k tomu desetiletému jubileu. Nebo i jindy, zatím to není otázka dne," nechala se pro Korzo slyšet Tereza.

A René? Ten jen souhlasně přikyvoval. "Je to tak. Termíny házet nebudeme jen tak pro legraci. Svatba je hodně důležitá životní záležitost, takže až se rozhodneme, bude to definitivní," potvrdil slova své přítelkyně.

Tereza včera (5. 6.) získala titul nejkrásnější nohy 2012, který jí přiřkla porota, v jejímž čele zasedala loňská vítězka, misska a modelka Kateřina Sokolová.

Jednou z cen byl i poukaz na zahraniční zájezd. "To je skvělé. Naposledy jsme spolu byli loni v únoru v Thajsku, takže teď vyrazíme na Krétu a budeme jen a pouze odpočívat," jedním hlasem okomentovali výhru a cenu oba milenci.

Foto:Profimedia.cz

ČTĚTE TAKÉ:
Další potomek brazilské bohyně?

ČTĚTE TAKÉ:
Orgasmus: předstírat, nebo nepředstírat?

Doporučujeme

Články odjinud