Kim Kardashian chce kandidovat na starostku

Kim Kardashian chce kandidovat na starostku

Hvězda amerických realitních show Kim Kardashian (31) by chtěla starostovat kalifornskému městečku Glendale, kde je čtvrtina obyvatel podobně jako ona arménského původu.

Kim podle informací serveru E!Online chce vstoupit do politiky od roku 2017.

Již prý požádala blízkou přítelkyni Noelle Kashishianovou, která je také arménského původu, aby jí pomohla s volební kampaní.

V rozhovoru se sestrou Khloe během realitní show Khloe a Lamar prohlásila: "Už jsem se rozhodla. Budu kandidovat na starostku Glendalu... Tak za pět let. Jako uchazečka o místo starostky bych tam měla mít stálé bydliště, takže si v Glendalu nejspíš budu muset koupit dům. S Noelle zjišťujeme, co všechno je ještě ke kandidatuře zapotřebí. Ale je to arménské městečko."

Kim není jediná celebrita, která uvažuje o vstupu do politiky. Herec, režisér a scenárista Alec Baldwin v prosinci zrušil svou kandidaturu na post starosty New Yorku s tím, že ostatní zájemci se do toho prý mnohem více hrnou.

Doslova tehdy prohlásil: "Už mě na to přešla chuť. Ti ostatní jsou do toho prostě úplně udělaní."

Na druhou stranu je však nutné připomenout jiného herce, Clinta Eastwooda, který léta - a velmi úspěšně - starostoval městečku Carmel, kde žije. A pak je tu bývalý kalifornský guvernér Arnold Schwarzenegger a někdejší americký prezident Ronald Reagan, kteří rovněž dříve prosluli v Hollywoodu.

ČTĚTE TAKÉ:
Výsledky a róby na 21. ročníku TýTý

ČTĚTE TAKÉ:
Jiřina Bohdalová: Dopřávám si luxus říkat pravdu!

Doporučujeme

Články odjinud