Kirstie Alley znovu hubne, chce zvítězit v taneční soutěži

Kirstie Alley znovu hubne, chce zvítězit v taneční soutěži

Americká herečka Kirstie Alley (61) dokázala loni zázračně zhubnout o pět konfekčních velikostí. Bylo to v době, kdy se zúčastnila prestižní taneční soutěže v televizi. Nyní hodlá v tanci i hubnutí dále pokračovat.

Kirstie se s vým tanečním partnerem Maksimem

Do televizní soutěže Dancing With the Stars: All-Stars se Kirstie Alley nyní vrací se svým osvědčeným tanečním partnerem Maksimem Chmerkovskiym a staronovým předsevzetím: "Chci ještě dál hubnout!"

Herečka tvrdí, že jejím cílem není trofej v soutěži pro vítěze, ale poté, co loni skončila na druhém místě a zhubla o 25 kilogramů, především další úbytek kil: "Chci mít stejnou minimální konfekční velikost jako ostatní holky v soutěži."Třeba jen na pět minut, a příští den už se zas klidně můžu o dvě velikosti nafouknout zpátky!"

Zároveň herečka pokračuje v propagaci svého programu na hubnutí Organic Liason, který jí ale v minulosti přinesl i nařčení z podvodu. Během reklamní kampaně totiž tvrdila, že za zázračné hubnutí vděčí právě dietním prostředkům své značky. Opominula ovšem uvést takové drobnosti, jako byl účinek každodenního vypětí při trénincích, stejně jako přísná nízkokalorická dieta, kterou zároveň držela.

Foto: Profimedia.cz

ČTĚTE TAKÉ:
Naďa Konvalinková zhubla o dvacet kilo, bonbon si dá občas za odměnu

ČTĚTE TAKÉ:
Frontální útok na tuky - zhubněte účinně, zdravě a trvale!

Doporučujeme

Články odjinud