Klan Trumpových se rozrůstá, Ivanka je opět těhotná | Zdroj: Profimedia.cz

Zdroj: Profimedia.cz

Klan Trumpových se rozrůstá, Ivanka je opět těhotná

Americká multimilionářka českého původu Ivana Trump (64) bude brzy šestinásobnou babičkou! Její dcera Ivanka Trump (31) své druhé těhotenství oznámila na sociální síti Twitter.

Sociální sítě má zřejmě rodina Trumpových ve velké oblibě. Otec Ivanky, realitní magnát Donald Trump, vyjádřil prostřednictvím Twitteru nadšení z dalšího přírůstku a své dceři poblahopřál. Ivana Trump s veřejností příliš nekomunikuje, raději tráví čas na záletech s mladými muži a bulvár tu a tam šokuje odvážnými fotografiemi v plavkách.

Světu neustále dokazuje, že ještě nepatří do starého železa. Málokdo by do ní řekl, že je už pětinásobnou babičkou. Zatím poslední vnouček, jehož otcem je její nejstarší syn Donald, se narodil na podzim loňského roku a dostal do vínku jméno Spencer Frederick.

Dcera Ivanka čeká se svým manželem Jaredem Kushnerem, kterého si vzala v roce 2009, druhé dítě. „Jared a já jsme tak šťastni, že naše dcera bude mít na podzim sestru. Děkujeme všem za krásná přání,“ vzkázala Ivanka fanouškům prostřednictvím sociální sítě. Dcera slavných rodičů Donalda a Ivany má už roční holčičku Arabellu Rose, a i když tvrdí, že mateřství je maratón, ráda by v budoucnu porodila i třetí dítě.

Klepněte pro větší obrázek

Ivana a Donald Trumpovi spolu žili v letech 1977 až 1992 a jejich rozvod se stal ostře sledovanou událostí. Ivana na rozvodu vydělala 25 milionů dolarů, které během několika let dokázala mnohonásobně rozmnožit. Začala obchodovat s vlastními produkty, jako je prodej kosmetiky a šperků, a dcera Ivanka jde v jejích stopách. Je považována za velice schopnou podnikatelku a pracuje jako viceprezidentka rodinné firmy The Trump Organization. Donald Trump šéfuje realitnímu impériu, které patří do stovky nejbohatších amerických podniků, a proto všichni jeho potomci dostanou do vínku i nemalý podíl na jmění.

Doporučujeme

Články odjinud