5
Fotogalerie

Klenotník se snaží přiživit na zasnoubení Halle Berry

Francouzský herec Olivier Martinez (46) potvrdil, že se zasnoubil s "Catwoman" Halle Berryovou (45). Vyjasnil také, kdo navrhoval zásnubní prsten.

Olivier, který se s Halle setkal v roce 2010 při natáčení filmu Dark Tide, veřejně připustil, že se opravdu chystá svatba. Když se jej reportéři listu People ptali, zda jsou zvěsti o zásnubách pravdivé, řekl: "Ano, samozřejmě je to pravda."

Před otevřením své nové restaurace Villa Azur v Miami si také udělal čas, aby objasnil, kdo vlastně navrhl krásný prsten ze žlutého zlata se smaragdy.

K jeho autorství se totiž přihlásil newyorský návrhář Gurhan Orhan. Olivier však tvrdí, že jej vytvořil slavný pařížský klenotník Robert Mazlo, jehož firma prý dodává klenoty "králům a královnám již celá staletí".

Olivier Martinez

Dodal: "Máme tu návrháře šperků, který se snaží přivlastnit si autorství prstenu, a je to lež! Neměli s tím nic společného." Faktem však zůstává, že prsten je opravdu výjimečný. Datum svatby zatím není známo a není ani jisté, že již bylo stanoveno.

Pohledný Francouz se bude ženit poprvé. Dříve chodil například s Kylie Minouge a s Rosie Huntington-Whiteley, ale žádný z těchto vztahů nevedl k manželství. Halle, která má tříletou dceru Nahlu s bývalým přítelem Gabrielem Aubrym, již byla vdaná za basketbalistu Davida Justice (1993 - 1997) a za zpěváka Erica Beneta (2001 - 2005).

Foto:Profimedia.cz

ČTĚTE TAKÉ:
Vlaďka Erbová svádí souboj o post nejkrásnější nevěsty

ČTĚTE TAKÉ:
Těhulky Stanková a Issová rozšířily babyboom. Budou asi svobodnými matkami

Doporučujeme

Články odjinud