6
Fotogalerie

Kobzanová s Kollerem se předvedli v nezvyklých pozicích!

V pražských Žlutých lázních se konalo Mistrovství ČR v hodu mobilem s názvem Zahoď mobil. České celebrity se předvedly v nezvyklých sportovních polohách! Nejvíce zaujal muzikant David Koller a bývalá miss Diana Kobzanová.

Diana Kobzanová dorazila se svým milovaným bulteriérem a z profilu hned předvedla, že u nich pravidlo, kdy pes je podobný páníčkovi, opravdu neplatí!

Naše celebrity nám předvedly, jak sexy umějí být při nezvyklé sportovní disciplíně – hodu mobilem. Posuďte sami.

Nejlépe z celebrit dopadl David Koller, který navíc večer zahrál největší hity z dob Lucie i své sólové kariéry. Mobilem hodil solidních 46 metrů, pomyslně tak překonal Richarda Krajča, který na akcích Zahoď mobil koncertoval loni v krajských městech.

Ostudu si naopak uřízl herec Miroslav Šimůnek. Pohledný svalovec hodil sotva 15 metrů a málem ani nepřekonal Miluši Bittnerovou, kterou navíc znevýhodňovaly vysoké podpatky. Kdyby je neměla, možná by Šimůnka přehodila! Šimůnek to ale bral s úsměvem a moderátor akce Vojta Bernatský vše glosoval slovy: „Nevadí, každý máme talent na něco jiného. Mirek neumí házet, ale hraní mu jde skvěle!“

Celou akci pořádala nezisková organizace ASEKOL, která tímto chtěla rozšířit povědomí o možnostech třídění a ekologické recyklace elektroodpadu.

ČTĚTE TAKÉ:
Lucie Černíková se vdala!

Doporučujeme

Články odjinud