Konec slibů, s Bourou se budu soudit, rozhodl se zpěvák z Naháčů

Konec slibů, s Bourou se budu soudit, rozhodl se zpěvák z Naháčů

Zpěváku Braňovi Polákovi (39) došla trpělivost. Po několika měsících se konečně odhodlal podat žalobu na autora muzikálu Naháči Slávka Bouru (47) - za nesplnění finančních podmínek.

Naháči, kteří skončili po několika představeních loni 19. října jako naprostý propadák, budou tedy zřejmě mít soudní dohru.

"Už jsem přestal věřit slibům, že mi brzy, nebo zanedlouho, případně příští týden či měsíc, peníze dorazí - a rozhodl jsem se jednat. Přesnou částku, kterou mi pan Boura dluží, ale zatím neprozradím. Řeknu jen, že není zanedbatelná a pohybuje se v řádu desítek tisíců korun," řekl Korzu Polák, který si teď prý dá na nějaký čas pěveckou pauzu.

O práci má ale postaráno. Stal se tiskovým mluvčím připravovaného výpravného pohádkového muzikálu pro všechny generace Kapka medu pro Verunku, který bude mít premiéru 15. září v Divadle Broadway.

"Moc se těším, až se tenhle příběh o lásce, přátelství, o modré planetě, vyšperkovaný pohádkovými postavami, začne hrát. Jsem si totiž jistý, že se bude líbit. Zárukou úspěchu je i hvězdné obsazení, kdy si hlavní role zahrají a zazpívají Kamil Střihavka a Bára Basiková. Objeví se v něm i Míša Nosková, Ondřej Ruml, Jiří Zonyga, Jiří Štědroň či Felix Slováček," dodal Braňo Polák.

ČTĚTE TAKÉ:
Výsledky a róby na 21. ročníku TýTý

ČTĚTE TAKÉ:
Jiřina Bohdalová: Dopřávám si luxus říkat pravdu!

Doporučujeme

Články odjinud