Zdroj: Profimedia.cz

Zdroj: Profimedia.cz

 Zdroj: Profimedia.cz
 Zdroj: Profimedia.cz
 Zdroj: Profimedia.cz
6
Fotogalerie

Konečně! Brad a Angelina se vzali. Angelina na svatbu nepozvala otce

Angelina Jolie se potřetí v životě provdala. O svatbě s Bradem Pittem se tak už nebude nadále spekulovat, proběhla totiž ve Francii na zámku Miraval minulý víkend. Hollywoodská herečka a režisérka se však musela smířit s tím, že na svatbě nemůže být přítomna její matka Marcheline Bertrandová. Ta totiž zemřela na rakovinu v roce 2007. Angelina ale nepozvala ani svého otce, herce Jona Voighta.

Svatbu totiž s Bradem vystrojili především pro své děti. Maddox, Pax, Zahara, Shiloh, Vivienne i Knox byli do obřadu zapojeni, dívky nosily květiny a dělaly družičky, zatímco chlapci nesli prstýnky a dělali družby.

Svatba byla dokonale utajená a novináři vůbec netušili, co se během minulého víkendu na zámku Miraval děje. Dvojici oddal soudce z Kalifornie, který do Francie cestoval jen kvůli svatbě. Angelina a Brad jsou tak manželi podle amerického práva.

Angelina byla vdaná v letech 1996 až 1999 za Jonnyho Leea Millera a v letech 2000 až 2003 za Billyho Boba Thorntona. Pitt byl manželem Jennifer Anistonové v letech 2000 až 2005. Od Jennifer utekl právě za Angelinou.

Na svatbě nebyl přítomen Angelinin otec Jon Voight. „Zdá se, že to muselo být nádherné, jednoduchý obřad se všemi dětmi. Muselo to být velmi zábavné. Mám z nich obrovskou radost,“ svěřil Voight v rozhovoru pro magazín People.

Klepněte pro větší obrázekKlepněte pro větší obrázekKlepněte pro větší obrázek

Doporučujeme

Články odjinud