Královské skandály: Princ Harry řádil nahý a sestřenice Kate nafotila snímky pro Playboy

Královské skandály: Princ Harry řádil nahý a sestřenice Kate nafotila snímky pro Playboy

Zdá se, že královská rodina ze skandálů s nahotou nevyjde. Ještě se neuklidnily vody po aféře s Katrinou Darling, sestřenicí Kate Middleton, která se nechala vyfotit pro Playboy a už zaplavily média odvážné fotografie nahého prince Harryho.

Katrina kývla na nabídku pánského časopisu Playboy a nafotila pro jeho zářijové vydání pořádně žhavé snímky. To se samozřejmě nelíbí královské rodině, která celou věc bere jako znevážení rodiny. Mladá striptérka se při svých vystoupeních ke královské rodině otevřeně hlásí. Mezi její taneční převleky patří i královská koruna. Její vztah ke královskému majestátu je značně volný, je jen příbuznou Kate, vévodkyně z Yorku, která je nekrálovské krve.

Zato princ Harry se na nic takového vymlouvat nemůže. Na cestě do USA, během níž má princ reprezentovat britskou královskou rodinu, totiž odhodil stud společně s veškerým oblečením. Na soukromé party v pětihvězdičkovém hotelovém apartmánu v Las Vegas byly pořízeny tajné fototografie, které obletěly celý svět a byly publikovány i v nejčtenějším anglickém bulvárním deníku The Sun. Na jedné fotce je Harry zachycen nahý zepředu, jen rukou si kryje svou chloubu. Na dalším snímku špulí Harry zadnici, přičemž objímá nahou dívku. Zda si i v tomto případě vystačí královská rodina s vysvětlením, že princ Harry je neřízená střela, je ještě otázkou času. Princ Charles svého nezvedeného potomka okomžitě povolal zpět do Británie. Asi se má na co těšit...

Foto: Profimedia.cz, www.thesun.co.uk, www.huffingtonpost.com

Doporučujeme

Články odjinud