Kuchařová a Brzobohatý vydali prohlášení: Praktiky bulváru odmítáme!

Kuchařová a Brzobohatý vydali prohlášení: Praktiky bulváru odmítáme!

Bývalá Miss World Taťána Kuchařová a muzikant a herec Ondřej Brzobohatý si minulý týden řekli před oltářem své Ano. Ačkoliv toužili po soukromém obřadu, vinou bulvárních fotografů a novinářů jim nebyl dopřán. Novomanželé se vzbouřili a napsali veřejné prohlášení.

„Všichni jsme byli ve čtvrtek svědky toho, jak snadné je omezovat lidskou svobodu dvou lidí, kteří jsou sice veřejně známí, ale mají (stejně jako kdokoliv jiný) právo na alespoň nějaké soukromí, a to navíc v den, o který si přejí podělit se jen se svou rodinou a nejbližšími. Celý průběh událostí se bohužel nesl v duchu hesla: Buď s námi budeš ochotně spolupracovat a budeme na tebe hodní, nebo nebudeš a vyfotíme si tě stejně a ještě ti to pak pěkně „osolíme“. Takové jednání, které až příliš nápadně připomíná praktiky represivních složek v předlistopadovém režimu, naprosto odmítáme,“ říká pár ve společném prohlášení, které je možné si přečíst na jejich profilech na sociálních sítích.

V dlouhém příspěvku se pak pár ohrazuje proti napadením, které vyšly ohledně jejich svatby v několika médiích a také kladou důraz na to, že bulvár k životu skutečně nepotřebují. Dále vysvětlují, proč na svém obřadu toužili po soukromí a klidu, a také kladou důraz na to, že si chtěli užít tento velký den pouze s rodinou a nejbližšími jako normální lidé, což jím však kvůli dravým fotografům nebylo dopřáno.

V závěru prohlášení manželé navíc uvedli, jak se hodlají po svatbě titulovat. Ondřej Brzobohatý si totiž nedávno změnil příjmení a převzal po svém dědečkovi jméno Gregor, prý kvůli pracovním nabídkám ze zahraničí. Příjmení Brzbohatý si však ponechává v Čechách, také kvůli práci. Stejně tak si svoje rodné příjmení ponechává i nevěsta, připojí k němu ale i to manželovo. Oficiálně tak jména zní Ondřej Brzobohatý Gregor a Taťána Kuchařová Gregor, ve zkrácené verzi Ondřej B. Gregor a Taťána K. Gregor.

„Nehleďte prosím tedy na zápisy ve veřejných registrech, které mají bohužel v české legislativě spoustu bariér a omezení, a přijměte naše jména tak, jak je cítíme a jak se jimi chceme nechat oba dál, jako manželé, titulovat. Nezáleží přeci na tom, co si neseme v dokladech, ale v srdci,“ dodali šťastní novomanželé na závěr.

Doporučujeme

Články odjinud