Květa Fialová se už těší na houby!

Květa Fialová se už těší na houby!

Přestože herečka Květa Fialová (79) oslaví tento rok své kulaté osmdesáté narozeniny, cítí se tělem i duší stále mladě. Hraje v několika divadlech, nebrání se ani natáčení filmů a seriálů a ze všeho nejvíc se těší, až bude moct vyrazit na houby. Počasí jí už začalo hrát do karet.

"Ráda houbařím. Pokud houby rostou a přeje mi počasí, vyrážím do lesa každý rok," svěřila se Korzu slavná "arizonská pěnice" Tornádo Lou z filmu Limonádový Joe, která už se těší, až bude léto.

"Vyrazím si jako každý rok na chaloupku a trochu si odpočinu od divadla. Mám teď dvě věci v Rokoku a v ABC a také hostuji v různých jiných divadlech, například v Branickém či U Hasičů. Zkrátka pořád někde skáču," tvrdí herečka, která je jako správná profesionálka schopná v rámci role udělat cokoli.

V jednom dílu seriálu televizního seriálu Četnické humoresky šla například bosá po štěrku a kamenech a vůbec jí to nevadilo. "Natáčelo se mi to dobře, mně podobné věci nevadí. Já o tom nepřemýšlím. Věci jsou prostě tak, jak jsou, a tak to v životě beru. Hlavní je, když je při natáčení milý štáb," tvrdí Fialová.

Doporučujeme

Články odjinud