Kvůli tetování jsem měl tři dny tichou domácnost, přiznává Jakub Smolík

Kvůli tetování jsem měl tři dny tichou domácnost, přiznává Jakub Smolík

Zpěvák Jakub Smolík (51) si udělal před koncem roku dvě radosti. Vydal nové cédéčko Paleta života a pak si nechal na rameno vytvořit kérku.

"Jsem vášnivý motorkář, mezi svými dvoukolými kousky mám i dva harleye, staršího i nového. A k harleyáři prostě kérka patří. Kluci v klubu, kteří jsou potetovaní téměř všude, se mi na srazech smáli a říkali, že bez ní nikdy nebudu pravým členem party. A tak jsem do toho šel," vysvětlil Jakub Korzu.

To ovšem netušil, s jakým ohlasem se "ozdoba" setká u jeho dlouholeté přítelkyně Petry. "No, byl oheň na střeše a tři dny u nás vládla tichá domácnost. Petra mi řekla, že to nevydýchá. A já na to, že nechlastám, nehoním ženský, nehraju automaty, tak by se snad mohla přes tuhle drobnost přenést. A ejhle, bylo po neshodě. Prostě život je o komunikaci, když spolu partneři chtějí mluvit, dá se vyřešit řada neshod," zafilozofoval si zpěvák.

A když už se rozhovořil, prozradil Korzu i své přání. Rád by rozmnožil rodinu. K pětileté Petrušce by chtěl ještě dvojčata. "Moc by se mi líbili kluk a holčička a byl bych maximálně šťastný člověk," dodal Jakub Smolík. Zdá se, že se mu přání splní, jeho partnerka totiž vůbec není proti.

ČTĚTE TAKÉ:
Zdeněk Podhůrský zkrachoval, o jeho restauraci ani galerii nebyl zájem

ČTĚTE TAKÉ:
Herec Jan Šťastný podruhé otcem!

Doporučujeme

Články odjinud