Langerová má novou přítelkyni, přibrala a zženštěla

Langerová má novou přítelkyni, přibrala a zženštěla

Zpěvačka Aneta Langerová (25) jako dítě v letních dnech prožívala mnohé chvíle u řeky Sázavy. A protože je řeka v současné době dost zanesena odpadky, Aneta se rozhodla něco s tím udělat.

"Každý rok se sejde několik desítek dobrovolníků, kteří Sázavu čistí. Letos jsem se k nim připojila," přiznává Korzu interpretka populárního hitu Voda živá.

Vodu miluje, i když nikdy nebyla vodačkou. Až když teď s kamarády pomáhala čistit Sázavu, zatoužila jezdit loďkou po řece. "Celý projekt čištění Sázavy je úžasný, v řece je plno odpadků. Vůbec nechápu, proč lidé neotevřou popelnici, aby do ní hodili nějaký ten odpad, ale mrsknou ho v zimě do řeky. V přírodě se nic neutají. Bylo by přece krásné jen jezdit na loďkách a kochat se přírodou," říká Aneta Langerová.

Teď jí vyšlo nové cédéčko nazvané Pár míst. Zaznamenává její koncert se smyčcovým triem. Ten se konal v pražském kině Oko, které má Aneta moc ráda. Bydlí blízko něj a občas v něm zhlédne nějaký film. Má zcela jinou atmosféru než multikina, ta si Aneta neoblíbila.

Zpěvačka přiznala i novou přítelkyni. Jde o dceru dokumentaristky Olgy Sommerové Olgu Špátovou (28), autorku filmu Oko nad Prahou. Také přibrala údajně dvě kila a zženštěla. "Cítím se teď opravdu šťastná," usmívá se Aneta.

ČTĚTE TAKÉ:
Stropnická je šťastná - má velkou roli, angažmá a táta se uzdravil

ČTĚTE TAKÉ:
Lucie Černíková se vdala!

Doporučujeme

Články odjinud