Jaromír Jágr a Iva Kubelková Foto: Profimedia

Jaromír Jágr a Iva Kubelková Foto: Profimedia

Iva Kubelková už má dávno svoji rodinu Foto: Profimedia
Jaromír Jágr a Iva Kubelková byli zamilovaní jak hrdličky Foto: Profimedia
Jaromír Jágr a Nicol Lenertová spolu dlouho nevydrželi Foto: Profimedia
Andrea Verešová byla další modelkou do počtu Foto: Profimedia
28
Fotogalerie

Jaromír Jágr slaví 50: Jaké byly lásky slavného hokejisty a která pro něj byla nej?

Zdá se to neuvěřitelné, ale právě dnes 15. února 2022 slaví nejslavnější a stále aktivní český hokejista Jaromír Jágr životní jubileum. Padesát let by mu ale nikdo nehádal! Úspěšný sportovec má krom hokejových výsledků na kontě i řadu románků, které byly ostře sledovány. Jaké ženy za svůj život okouzlil?

První: Iva Kubelková

S Ivou Kubelkovou měl Jaromír Jágr první vážný vztah, který začal v roce 1996. V tom samém roce se Kubelková také stala vicemiss v soutěži Miss České republiky. S Jaromírem Iva zůstala dva a půl roku a dodnes se z řad fanoušků ozývá, že právě ona se měla stát paní Jágrovou.

Svojí přirozeností a vstřícnou povahou si získala nejen srdce veřejnosti, ale i Jaromíra, se kterým jsou přátelé dodnes. Velice si rozuměla také s maminkou slavného hokejisty, jejíž názor na přítelkyně je pro Jágra dodnes velmi důležitý. Jágr tehdy nebyl na tak vážný vztah připravený.

"Byl jsem jako v první třídě a nechápal, že mohu skočit rovnou do osmé," uvedl hokejista ve své biografii. Vztah nakonec ztroskotal na tom, že Kubelková nezvládala život vedle profesionálního sportovce, a tak se s Jágrem v roce 1999 rozešla.

Jaromír Jágr slaví 50! Co mu přejí hvězdy? Podívejte se na video:

Pokračování 2 / 6

Nenápadná Nicol Lenertová

Krátce po ukončení vztahu s Ivou Kubelkovou se Jaromír poznal ve Strakonicích na natáčení s tehdejší moderátorkou TV Nova Nicol Lenertovou. Vztah nebo spíše románek neměl dlouhého trvání, rozešli se po několika měsících. Jágr byl stále ještě smutný z rozchodu s Kubelkovou a později se ve hře objevila další jeho láska, Andrea Verešová.

Nicol tedy neměla příliš prostoru se ve vztahu projevit, jeden zásadní dopad na Jágra však měla – nejslavnější hokejista shodil svůj pověstný „mullet“ čili účes, kdy horní vlasy jsou krátké a vzadu na krku dlouhé, jenž časem zlidověl a dodnes se mu také říká „na Jágra“. Jaromír dal přednost modernějšímu sestřihu a možná i díky tomu okouzlil svoji další přítelkyni.

Pokračování 3 / 6

Dominantní Andrea Verešová

S krásnou Andreou Verešovou prožil Jágr svůj druhý nejdelší vztah. Také byl nejvíc medializovaný a sledovaný širokou veřejností. Verešovou poznal Jaromír v roce 1999 na tenisovém turnaji v Bratislavě a v roce 2000 spolu oficiálně začali chodit. Vydrželi spolu dlouhých šest let a Verešová se kvůli lásce dokonce na čas vzdala kariéry a odstěhovala se do zámoří.

Ani to jí však nepomohlo vztah udržet. Verešová toužila, aby se jí Jágr více věnoval, a stále se ho snažila změnit, což se jí nedařilo. Příliš nepadla do noty ani Jágrově mamince, která se údajně neustále snažila do vztahu zasahovat. A protože se Verešové nedostávalo všeho, po čem toužila, rozhodla se hokejistu opustit.

Rozchod, stejně tak jako celý jejich vztah, byl hojně propíraný bulvárem a možná i to vedlo k tomu, že se pár nerozešel úplně v dobrém. „Přišla jsem na to, že mi Jaromír nemůže dát to, co bych od svého partnera očekávala: především aby mi byl pevnou oporou, kamarádem a láskou, která by se o mě starala a občas se také přizpůsobila mým potřebám. Jaromír toho schopen nebyl. Má jen svou kariéru, svůj hokej,“ uvedla Verešová.

Pokračování 4 / 6

Na vztah mladá Inna Puhajková

Nejdelší poměr prožil Jágr s modelkou a moderátorkou sportovních zpráv Innou Puhajkovou. Když se mladá kráska dala s hokejistou dohromady, bylo jí pouhých dvacet jedna let a neměla ani ponětí, co ji čeká. Celý svůj život přizpůsobila svému příteli a na sebe jí nezbýval čas. Až po dlouhé době zjistila, že ve vztahu není šťastná a trápí se.

„Byla jsem strašně mladá. V podstatě jsem v tom vztahu dospívala a poznávala život po boku hokejisty. Dnes bych už do takového vztahu nešla. Trápila jsem se, chyběla mi seberealizace. Žila jsem život toho druhého,“ uvedla Inna v rozhovoru. Přesto právě ji většina lidí viděla jako ženu, která půjde po boku Jágra k oltáři.

Svým způsobem pro něj byla ideální partnerka – zařídila si život podle něho, byla milá, hodná, na veřejnosti se příliš neprojevovala, a přesto ji lidé kvůli její skromnosti měli rádi. Život ve zlaté kleci ale nebyl to, co by něžnou blondýnku lákalo, a tak téměř po sedmi letech hokejistu opustila.

Pokračování 5 / 6

Striptérka Veronika Kopřivová

Po ukončení nejdelšího vztahu, kterým si Jágr prošel, zůstal hokejista dlouho sám, spekulovalo se i o několika milenkách včetně finalistky soutěže Česká Miss Lucie Kovandové, Jágr ale nikdy nic nepotvrdil. Když před pár lety zveřejnil svůj vztah s mladou blondýnkou Veronikou Kopřivovou, stala se okamžitě terčem pro bulvár i veřejnost.

Od začátku se o ní mluvilo jako o zlatokopce, která na Floridu odcestovala s jasným cílem sbalit slavného hokejistu a také se jí to povedlo. O téměř dvacet let mladší modelka, která také prošla soutěží krásy Česká Miss, měla za sebou navíc drsnou minulost a krátké období, kdy se živila coby striptérka v Německu.

Tuto aféru ale jejich vztah ustál a zdálo se, že dokonce posílil. Veronika žila s Jágrem na Floridě, kde se o něj pečlivě starala, vařila mu a snažila se být vzornou partnerkou. V Čechách se příliš neobjevovala a když ano, nechtěla se bavit s novináři ani nevyhledávala staré známé.

Nakonec ale ani tento vztah hokejistovi nevydržel, i když se svého času spekulovalo o zásnubách a těhotenství. Veronika to v Americe nakonec zabalila a vrátila se do Čech, kde začala žít s modelem s Miroslavem Dubovickým a věnuje se své oděvní značce. Spolu s partnerem vychovávají dceru Ellu.

Pokračování 6 / 6

Poslední Dominika Branišová

Jaromír Jágr klišé o tom, že hokejisté randí jen s modelkami, naplňuje beze zbytku. Také jeho současný objev je modelka, teprve sedmadvacetiletá Dominika Branišová, s níž slavný sportovec chodí už přes rok. Svatební zvony ale zatím ani zdaleka nebijí a těhotenství také není na programu dne. "Nevím, co Jarda plánuje, ale já se do toho taky úplně neženu. Do dětí, nebo do vdávání, takže nijak jsme to neřešili. Jako bavíme se o tom, ale spíše v legraci. Nejsou to nějaké plány do budoucna," uvedla pro iDNES.cz modelka, zároveň však přiznala, že touží po spokojeném domově a partnerovi.

Doporučujeme

Články odjinud