Lékaři zakázali Demi Mooreové vážit se

Lékaři zakázali Demi Mooreové vážit se

Herečka Demi Mooreová (49) se léčí ze závislosti na návykových látkách a z anorexie na klinice Cirque Lodge v americkém státě Utah. Teď jí lékaři zakázali, aby se sama vážila.

Doktorům jde o to, aby se Demi během léčení příliš nesoustřeďovala na váhu. Místní zdroj řekl reportérům RadarOnline:

"V Cirque Lodge je zcela běžné, že pacienti léčící se s poruchou příjmu potravy mají zakázáno sami se vážit. Lékaři je ale váží každý den, aby se ujistili, že během léčby dále nehubnou. Ten zákaz se uplatňuje proto, aby se klienti na svou váhu příliš nefixovali.

Demi nenutí jíst a nikdo jí ani nespílá, když vše nesní. Terapeuti pracují na tom, aby byla v bezpečném a kontrolovaném prostředí a dostalo se jí co nejlepší péče. Kromě váhy zápasí se závislostí na lécích na předpis, takže se o ni stará celý tým."

Očekává se, že herečka stráví na klinice minimálně dva měsíce a alespoň po část této doby nebude v kontaktu vůbec s nikým, tedy ani s dcerami Scout (20), Tallulah (16) a Rumer (23). Také není pravděpodobné, že by navázala styk s bývalým manželem Brucem Willisem či s Ashtonem Kutcherem, s nímž se momentálně rozvádí.

K tomu zdroj dodal: "Během prvního týdne nebude smět nikomu volat a nikdo nebude moci telefonovat jí. Postupem času a v závislosti na průběhu léčby jí lékaři povolí časově omezený přístup na mobil."

Na klinice Cirque Lodge se v minulosti léčila celá řada celebrit včetně Lindsay Lohanové, Mary-Kate Olsenové či Evy Mendezové.

ČTĚTE TAKÉ: MAMINKA.CZ - Web pro těhotné a maminky!


Rádi vaříte a hledáte inspiraci? Navštivte Recepty.cz

Doporučujeme

Články odjinud