Leoš Mareš: Moje talk show bude přelomová!

Leoš Mareš: Moje talk show bude přelomová!

Známý moderátor by chtěl na podzim zasáhnout do televizního programu a konečně uvést svůj nový pořad, o kterém mluví už dlouhá léta. Prý o něj mají momentálně zájem všechny tři největší české televizní stanice. Jak to celé nakonec dopadne?

Leoši, vždycky jste snil o vlastní talk show, v jakém stadiu je momentálně tenhle sen?

Něco se rýsuje, ale nemůžu o tom mluvit. Vyvíjím teď svůj vlastní formát talk show, která nebude noční, ale denní a bude mít naprosto zásadní akcelerátor, takový přidaný prvek, který bude naprosto přelomový. Nikdo na světě nic takového ještě nikdy nedělal. Takže mě aktuálně čeká natočit pilotní díl. Zájem je ze všech tří televizí, tak uvidíme, kde se to nakonec bude vysílat.

To znamená, že existuje možnost, že byste se rozloučil s Novou?

Mám Novu rád a jsem vůči ní loajální, ale v tuhle chvíli je prioritou jen ten pořad a to, kdo o něj bude mít největší zájem.

V jakém časovém horizontu by se mělo začít vysílat?

Mělo by to vyjet hned po prázdninách, v září, takže se to musí co nejdřív rozseknout, aby se to stačilo vyvinout. Což mi trošku kazí plány na léto, ale uvidíme. Rád bych to dořešil co nejdřív. Mám to v hlavě, jediné, co mi chybí, je vidět to natočené. Až uvidím pilotní díl, budu moct říct, že jsem se nespletl. Dokud to neuvidím, velí mi moje zkušenost být obezřetný. Ona se s tím pojí ještě taková zvláštnost, že se to musí udělat teď, anebo nikdy.

Zdroj: FORMEN

ČTĚTE TAKÉ:
Petra Faltýnová a Leoš Mareš nafotili sexy fotky

Doporučujeme

Články odjinud