Lucie Bílá je na Velikonoce již nachystaná | Zdroj: Profimedia.cz

Zdroj: Profimedia.cz

Lucie Bílá je na Velikonoce již nachystaná

Oblíbená zpěvačka Lucie Bílá má již hotovou velikonoční výzdobu, kromě barvení vajíček připravuje samozřejmě i háčkovanou dekoraci.

„Mám pár oblíbených vzorů a ty háčkuji, je na nich fajn, že se dají pověsit na kočičky ve váze, anebo jen naplnit misku na stůl, samozřejmě nemohou chybět slepičky a kuřátka,“ uvedla zpěvačka, která má celkově Velikonoce moc ráda.

Jsou to podle ní tradiční svátky a ona má tradice ráda a dodržuje je. Navíc se s Velikonocemi spojují její krásné vzpomínky z dětství.

„S bráškou jsme chodili po vsi na koledu, než samotné vajíčka a koledy mě bavily básničky a písničky, komediant jsem byla už jako dítě,“ vypráví s úsměvem Lucie.

Letošní Velikonoce se rozhodla strávit doma. Po loňském maratonu si totiž naordinovala dva dny v týdnu, který věnuje jen sama sobě a odpočinku, jsou to jen dny, kdy vaří dobroty, má vypnutý telefon i počítač.

„Loni jsem si z velikonočního výprasku dokonce odnesla několik modřin, proto si letos vezmu tlustý svetr,“ vzpomíná zpěvačka, kterou příští týden čeká degustace a testování nových příchutí ondrášovek, jejíž je tváří a podle níž za pár týdnů vznikne opět nová příchuť.

„Ráda vzpomínám na degustační testování ve Florencii, tehdy mě ale spíše než vína bavilo sušené masíčko,“ vzpomíná.

Doporučujeme

Články odjinud