Lucie Bílá: "Vidím dobře, slepota mi nehrozí!"

Lucie Bílá: "Vidím dobře, slepota mi nehrozí!"

Lucie Bílá (43) je v šoku. Nedávno se v bulváru objevila informace, že jí hrozí oslepnutí. "Není to pravda. Za poslední týden jsem si o sobě přečetla takovou spoustu nesmyslů, že se tomu musím už jen smát," říká Korzu Bílá.

Pravdou ale je, že Bílá stále odmítá dlouhodobé angažmá v zahraničí. A skladatel Frank Wildhorn, autor muzikálu Carmen, na Lucii stále naléhá, aby své síly vyzkoušela i na skutečné Broadwayi.

"Patřím sem, nepotřebuji dobývat svět. Řekla jsem to mnohokrát, trvám na tom," zopakovala zpěvačka.

"Ráda reprezentuji naši zem, nebo své divadlo, ale to je všechno. V cizině bych dlouhodobě žít nemohla. Po chvilce se mi začne stýskat, začnou mi chybět moji přátelé a musím se vrátit domů," vysvětluje Lucie Bílá své pocity.

Na večírku při sté repríze Carmen se ukázala jako sexy dračice. Laškovala se svým exmanželem Václavem Noidem Bártou, s chutí se ládovala dortem a pózovala pro všudypřítomné fotografy.

Podle svých slov je Lucie Bílá stále bez partnera a údajně ji to "ale vůbec netrápí". O nápadníky temperamentní zpěvačka nouzi nemá, zatím si však žádného z nich nevybrala.

Už se těší na léto, které bude napůl odpočinkové a napůl pracovní. "Jsem teď celkově moc spokojená. V létě se chystám s maminkou do lázní, pak pojedu se synem do Chorvatska a budu točit cédéčko s Gábinou Osvaldovou a Ondrou Soukupem," prozrazuje své bezprostřední plány Lucie Bílá.

Doporučujeme

Články odjinud