Machálková řádila s Turbem, na Žár si nestěžovala

Machálková řádila s Turbem, na Žár si nestěžovala

Zpěvačka Leona Machálková (45) se kmotrovství cédéček a následným oslavným řečem spíše vyhýbá. Tentokrát prý ale s chutí udělala výjimku a dorazila do pražského "velmi jemného klubu" Limonádový Joe.

Ten však, jak se ukázalo, nebyl tentokrát vůbec jemný. Naopak. Pár hodin přes půlnoc se z něj ozýval pořádný rachot. Nejenže tu legendární rocková kapela Turbo měla koncert, ale křtila tu i své nejnovější album Žár a Leona byla spolu s Daliborem Jandou, Danem Dobiášem a Martinou Jandovou jednou z kmoter.

"Tahle muzika je moje srdeční záležitost a přála bych si, aby nám tahle partička hrála ještě hodně dlouho. I já se totiž považuji za rockerku, i když se to možná někomu nebude pozdávat. Kluky znám už nějakou dobu, a tak když mne požádali o kmotrovství, nemohla jsem tu chybět," vysvětlila Leona Korzu.

Fakt je, že si "Turbáci" dali s deskou na čas. "No, trošičku nám to trvalo. Sedm let je relativně dlouhá doba, ale nějak jsme neměli čas. Vystupovali jsme, koncertovali, chodili za holkama, bavili se a čas plynul. A pak přišlo jakési osvícení, řekli jsme si - a dost. Sedli jsme si do studia a makali. No a deska je na světě. A všichni doufáme, že nebude poslední," informoval Korzo bubeník Jiří Lang.

Doporučujeme

Články odjinud