Magda Malá se rozešla s přítelem, ale přála by si ještě dva kluky

Magda Malá se rozešla s přítelem, ale přála by si ještě dva kluky

Zpěvačka Magda Malá (44) je po nedávném rozchodu s přítelem a otcem její druhé dcery Magdalenky (3) stále sama. Rozhodně ale "nelká a nehořekuje", protože - jak tvrdí - to bylo jediné možné řešení.

"Ve všem hodně výrazně upřednostňoval Magdalenku na úkor mé desetileté Terezky. Jako máma jsem to nemohla skousnout, mám obě děti ráda stejně a přála si, aby to tak cítil i partner. Bohužel, zůstalo jen u přání. Všechny děti potřebují lásku, můj bývalý partner to nedokázal. Je to pryč, je to dobře, a už se k tomu nechci vracet," řekla Magda Korzu. Jak prozradila, není zatrpklá, jen trošku zklamaná.

"Určitě to přebolí a bude zase fajn. Už spřádám plány do budoucna a snad se mi splní. Dokonce bych si přála ke svým holčičkám ještě dva kluky," překvapuje zpěvačka. Hned ale dodala vysvětlení.

"Jednoho, třeba i miminko, jako parťáka ke svým dcerám. A druhého, většího a odrostlejšího, ke mně. Sice si doma perfektně rozumíme, užíváme dost legrace a je nám ve trojici fajn, ovšem ten mužský element v malé, velké či obou podobách přeci jen chybí. Věřím, že ne nadlouho," podotkla Magda Malá.

ČTĚTE TAKÉ:
Potvrzeno! Jovanka Vojtková čeká miminko!

ČTĚTE TAKÉ:
Těhulky Stanková a Issová rozšířily babyboom. Budou asi svobodnými matkami

Doporučujeme

Články odjinud