Mahulena Bočanová si stěžuje: "V Česku na mě nemají podprsenku!"

Mahulena Bočanová si stěžuje: "V Česku na mě nemají podprsenku!"

Herečka a moderátorka Mahulena Bočanová (41) se může pyšnit postavou, kterou by jí mohla závidět nejedna modelka. Díky pravidelnému tancování zhubla a čím dál častěji se ukazuje na módních přehlídkách.

Loni měla dokonce možnost zazářit jako jedna z hlavních hvězd večera na přehlídce spodního prádla Top Secret. Ale právě shánění spodního prádla prý Mahuleně dělá v Česku veliký problém. Často nemůže sehnat správnou velikost.

"Prádlo musím většinou nakupovat v zahraničí, protože mám velikost podprsenky 75 C a tady se tahle velikost strašně špatně shání. Pro nás s větším objemem, co jsme opravdový ženský, je to tady trochu horší, než pro ty s menším objemem," postěžovala si Korzu Bočanová. Zároveň se také ihned obrátila s prosbou na prodávající.

"Ráda bych tímto apelovala na obchodníky, aby si zvětšili sortiment, mají malý výběr," tvrdí Mahulena.

Herečka v poslední době řeší hlavně dceřiny problémy se školou. Marinka v září nastoupila do první třídy a zatím to nezvládá tak, jak by si maminka představovala.

"V lecčems je ještě hodně dětská a zdá se nám, že některé věci jsou na ni příliš složité. Ale snažíme se jí pomáhat," říká moderátorka, která už za pár dní dostane do rukou první vysvědčení své dcery.

Doporučujeme

Články odjinud