Marcela Holanová: Loňský rok byl pro mě tragický

Marcela Holanová: Loňský rok byl pro mě tragický

Zpěvačka Marcela Holanová (60) chce co nejdříve zapomenout na loňský tragický rok. Ten letošní si plánuje užít konečně v klidu, pohodě a hlavně v plném pracovním zápřahu.

"Úplně zapomenout se, samozřejmě, nedá… Zemřel mi kytarista z kapely Aleš Makyta a pak se skupina rozpadla. Prožila jsem dost těžké chvíle, nebyl to jen muzikant, ale i kamarád. Nesla jsem to hodně těžce, neměla jsem náladu na nic a tak trochu jsem se i uzavřela do sebe," svěřila se zpěvačka Korzu.

Život jde ale dál, a proto se Marcela rozhodla, že s tím svým musí něco udělat. "Člověk se nesmí uzavírat, ale právě naopak. Řekla jsem si dost, dala jsem dohromady úplně novou kapelu, za pár dnů si jdeme vyzkoušet, jak nám to spolu půjde, a pak se chystám na jarní a letní koncertní vystoupení. Dostala jsem novou chuť do práce a věřím, že to dopadne dobře," líčí Marcela nadšeně.

A aby nebylo změnám konec, přidala ještě jednu. Chodí na kliniku, kde si pod odborným dohledem a za pomoci nejmodernějšího radiofrekvenčního přístroje nechává formovat postavu.

"Pro zpěvačku je to nezbytnost, aby vypadala k světu. A tak na sobě pracuji. Když jsem se rozhodla pro změny, nesmím skončit jen u jedné," dodala Marcela Holanová kategoricky.

ČTĚTE TAKÉ:
Jurinová zhubla a vrátila se v sedmapadesáti na obrazovku

ČTĚTE TAKÉ:
Vlasáková vstoupila do Nového roku se čtyřmi dětmi a jedním seriálem

Doporučujeme

Články odjinud